Az Obama család megélhetését a könyveladások fogják biztosítani
Obamáék kaszálni fognak a könyvpiacon
Munkatársunktól    2016.09.05    0 hozzászólás

A New York Times által megszĂłlaltatott könyvpiaci szereplők vĂ©lemĂ©nye alapján Barack Obama hatalmas összegeket fog besöpörni az elnöksĂ©ge után megjelenő könyveivel.

"Ă–vĂ© lesz a legĂ©rtĂ©kesebb elnöki memoár, Ă©s Ăşgy gondolom, hogy Michelle Obamáé pedig a legjobban fogyĂł first lady memoár lesz a törtĂ©nelemben" - nyilatkozta Raphael Sagalyn könyvpiaci szakĂ©rtő, aki hozzátette, számĂ­tásai szerint Barack Obama 2-3 könyvre szĂłlĂł ajánlatot kap majd, amivel legalább 30 milliĂł dollárt fog keresni. Más elemzők szerint viszont ez a szám 10-12 milliĂłra lesz tehető.

Fotó: Flickr/Barack Obama
Fotó: Flickr/Barack Obama

Akárhogy is, az Obama család megĂ©lhetĂ©sĂ©t a könyveladások fogják biztosĂ­tani, ahogy ez a korábbi elnököknĂ©l is törtĂ©nt. Bush elnök "Decision Points" cĂ­mű könyve 2 milliĂł pĂ©ldányban ment el Ă©s 10 milliĂł dollárt hozott, Bill Clinton "My Life" memoárja is hasonlĂłan best seller lett.

Obama eddig három könyvet Ă­rt, a “Dreams From My Father”, “The Audacity of Hope”, Ă©s az “Of Thee I Sing” egyaránt az eladási csĂşcslistákon szerepelt, összessĂ©gĂ©ben 4 milliĂłt adtak el belőlĂĽk, ezzel Obama bevĂ©teleit 10 milliĂł dollárral növeltĂ©k.

Modern Bikkembergs öltöny
A Bikkembergs ezen terméke mindenképpen jó választás lehet ár/érték szempontból mindazoknak, akik egy jó minőségű, de mégsem hivalkodó megjelenéssel bíró öltönyt keresnek maguknak.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.