A franciák stílusosan akarnak nyerni
Olimpiai csapatot támogat a Lacoste
1 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.10.27

Napjainkban írták alá a szerződést, miszerint 2016 decemberéig a Lacoste lesz a francia olimpiai csapat fő támogatója.


„Nem lehet játszani, és nyerni stílus nélkül” - mondta a márka alapítója, René Lacoste, aki teniszbajnok, olimpiai bronzérmes, és 7-szeres grand slam győztes. Most, hogy az egyezséget megkötötték a Lacoste-tal, a francia olimpiai atléták egy újfajta, luxus- sportirányzatot kaptak ruházatukat illetően. Minden egyes francia atléta viselni fogja ezeket az új ruhákat, rajta a híres krokodil logóval, az Ifjúsági Olimpiai Játékokon, a mediterrán játékokon, és az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon.


Annak ellenére, hogy a legfőbb rész a 2014-es Téli Olimpián, és Paraolimpián lesz, valamint a Nyári Olimpián Rio de Janeiro-ban, 2016-ig ilyen lesz a franciák egységes viselete. Az új szerződés tulajdonképpen a jelenlegi német sportszergyártó cég, az Adidas helyére lépteti a Lacoste-ot. „A hivatalos ruházat Sochi-ban 2014-ben a francia sikket, és eleganciát tükrözi majd, melyet a Lacoste sporthoz való hozzáállása inspirált.” - magyarázta a márka képviselője, amikor az első képeket bemutatták a ruhákról. Minden sportoló kap majd egy ünnepségre való, egy hivatalos, és két szabadidő jellegű ruhakollekciót arra az időre, amíg az olimpiai faluban lesz.

Cimkék: divat, sport,
Kétrétegű Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.