A 27. Kids' Choice Awardson Az hezk viadala s Jennifer Lawrence tarolt
Nagyot szlt a Kids' Choice Awards
0 hozzszls
Munkatrsunktl    2014.04.01

Világhír színészek, artisták, dögös pom-pom lányok és mágusok kíséretében zajlott le a Nickelodeon éves popkult gálája, ahol egyetlen sztár sem maradhat szárazon. Nem is maradtak, hiszen az Agymenk dögös szomszédlánya, Kaley Cuoco, a divatdiktátor- popsztár Pharrell Williams és a msorvezet Mark Wahlberg is zöld trutyit kapott a nyakába. A 27. Kids' Choice Awardson Az éhezk viadala és Jennifer Lawrence tarolt, Johnny Depp azonban hoppon maradt. Mindenki Vasembere, Robert Downey Jr. pedig szívhez szóló beszédet mondott a fiataloknak.

Az idei Kids' Choice Awards eddig soha nem látott újdonságokat tartogatott az rjöng tömegnek, az internetes szenzáció, Todrick Hall fellépését olyan világsztárok színesítették, mint Pharrell Williams, de artisták, pom-pom lányok és a népszer mágus, David Blaine is fellépett a Nickelodeon gáláján. Eközben zöld trutyi szállította a gyztesek nevét szállító borítékokat, és a teljes átrium zöldbe öltözött a díjátadó végére, ugyanis a ragacs szó szerint patakokban ömlött a fináléban. Az rülten trutyis rodeó pedig már csak hab volt a tortán. Az Oscar és Golden Globe-jelölt Mark Wahlberg vezette gála legnagyobb gyztese Az éhezk viadala: Futótz és fhsnje, a sokat botladozó Jennifer Lawrence lett, míg az est folyamán Johnny Depp meglepetésre hoppon maradt. Mindenki Jack Sparrow-ja két kategóriában is jelölt volt, de mindkettben alulmaradt, így a Kedvenc színészek között is.


"Ez az eddigi legnagyobb elismerés, amit eddig kaptam" - kezdte beszédét Robert Downey Jr., aki az év legkeményebb színésze lett, a Vasember 3-ban nyújtott alakítása miatt. - "De tudjátok azért nem voltam én mindig ilyen ers. Volt, hogy az élet engem is hátsón billentett. Persze csak addig, amíg el nem határoztam, hogy visszaadom a kölcsönt. És most nézzetek rám!"

A 27. alkalommal megrendezett gálán egy különleges díjat is átadtak, ezt Dan Schneider kapta, mégpedig egy Életm-díj formájában. A tévés szakember a Nickelodeon egyik legbejáratottabb producere, az elismerést az iCarly, a Drake & Josh, a V, mint Viktória, a Zoey 101, a Kenan & Kel és a Sam & Cat fszerepli adták át a kreatívnak. A fiatal nézközönség kedvenc sorozata a Sam & Cat lett, a Kedvenc mesesorozata a SpongyaBob Kockanadrág és a kedvenc tévés színésznje Ariana Grande.

Az év leglátványosabb és legviccesebb díjátadójáról persze a jó zenék sem hiányozhattak, Aloe Blacc a "Wake Me Up" és a "The Man" cím slágereire tombolhatott a közönség, míg az American Authors olyan koncertet adott, ahol a jókedv zöld trutyi formájában ragadt rá mindenkire. A 27. Kids' Choice Awards kedvenc zenekara a One Direction lett, míg egyéni díjakat vitt el rajtuk kívül Justin Timberlake és Selena Gomez, az év legnagyobb nevettetjének pedig Adam Sandlert nevezték ki.

A 27. Kids' Choice Awards április 2-án, 18:25-tl és április 3-án 15:30-tól teljes egészében megtekinthet a magyar Nickelodeon msorán!

A 2014-es Kids' Choice Awards gyztesei:

Kedvenc sorozat: Sam & Cat
Kedvenc reality: Wipeout
Kedvenc mesesorozat: SpongyaBob Kockanadrág
Kedvenc tévés színész: Ross Lynch
Kedvenc tévés színészn: Ariana Grande
Kedvenc mozifilm: Az éhezk viadala 2 - Futótz
Kedvenc színész: Adam Sandler
Kedvenc színészn: Jennifer Lawrence
Kedvenc animációs film: Jégvarázs
Kedvenc szinkronszínész: Miranda Cosgrove
Legkeményebb férfi karakter: Robert Downey Jr.
Legkeményebb ni karakter: Jennifer Lawrence
Kedvenc együttes: One Direction
Kedvenc énekes: Justin Timberlake
Kedvenc énekesn: Selena Gomez
Kedvenc dal: "Story of My Life"
Kedvenc könyv: Egy ropi naplója
Kedvenc videojáték: Just Dance 2014
Kedvenc app: Despicable Me: Minion Rush
Kedvenc komika/komikus: Kevin Hart
Kedvenc animációs sidekick: Csillag Patrick
Leglelkesebb sportoló: Dwight Howard

11,000,400 Huf / 35,600 Eur
2,138,280 Huf / 6,920 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Fekete Tommy Hilfiger sneaker
A fiatalabb korosztály tagjai nincsenek könny helyzetben, amikor minségi utcai cipt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.