A 27. Kids' Choice Awardson Az éhezők viadala és Jennifer Lawrence tarolt
Nagyot szólt a Kids' Choice Awards
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.04.01

Világhírű színészek, artisták, dögös pom-pom lányok és mágusok kíséretében zajlott le a Nickelodeon éves popkult gálája, ahol egyetlen sztár sem maradhat szárazon. Nem is maradtak, hiszen az Agymenők dögös szomszédlánya, Kaley Cuoco, a divatdiktátor- popsztár Pharrell Williams és a műsorvezető Mark Wahlberg is zöld trutyit kapott a nyakába. A 27. Kids' Choice Awardson Az éhezők viadala és Jennifer Lawrence tarolt, Johnny Depp azonban hoppon maradt. Mindenki Vasembere, Robert Downey Jr. pedig szívhez szóló beszédet mondott a fiataloknak.

Az idei Kids' Choice Awards eddig soha nem látott újdonságokat tartogatott az őrjöngő tömegnek, az internetes szenzáció, Todrick Hall fellépését olyan világsztárok színesítették, mint Pharrell Williams, de artisták, pom-pom lányok és a népszerű mágus, David Blaine is fellépett a Nickelodeon gáláján. Eközben zöld trutyi szállította a győztesek nevét szállító borítékokat, és a teljes átrium zöldbe öltözött a díjátadó végére, ugyanis a ragacs szó szerint patakokban ömlött a fináléban. Az őrülten trutyis rodeó pedig már csak hab volt a tortán. Az Oscar és Golden Globe-jelölt Mark Wahlberg vezette gála legnagyobb győztese Az éhezők viadala: Futótűz és főhősnője, a sokat botladozó Jennifer Lawrence lett, míg az est folyamán Johnny Depp meglepetésre hoppon maradt. Mindenki Jack Sparrow-ja két kategóriában is jelölt volt, de mindkettőben alulmaradt, így a Kedvenc színészek között is.


"Ez az eddigi legnagyobb elismerés, amit eddig kaptam" - kezdte beszédét Robert Downey Jr., aki az év legkeményebb színésze lett, a Vasember 3-ban nyújtott alakítása miatt. - "De tudjátok azért nem voltam én mindig ilyen erős. Volt, hogy az élet engem is hátsón billentett. Persze csak addig, amíg el nem határoztam, hogy visszaadom a kölcsönt. És most nézzetek rám!"

A 27. alkalommal megrendezett gálán egy különleges díjat is átadtak, ezt Dan Schneider kapta, mégpedig egy Életmű-díj formájában. A tévés szakember a Nickelodeon egyik legbejáratottabb producere, az elismerést az iCarly, a Drake & Josh, a V, mint Viktória, a Zoey 101, a Kenan & Kel és a Sam & Cat főszereplői adták át a kreatívnak. A fiatal nézőközönség kedvenc sorozata a Sam & Cat lett, a Kedvenc mesesorozata a SpongyaBob Kockanadrág és a kedvenc tévés színésznője Ariana Grande.

Az év leglátványosabb és legviccesebb díjátadójáról persze a jó zenék sem hiányozhattak, Aloe Blacc a "Wake Me Up" és a "The Man" című slágereire tombolhatott a közönség, míg az American Authors olyan koncertet adott, ahol a jókedv zöld trutyi formájában ragadt rá mindenkire. A 27. Kids' Choice Awards kedvenc zenekara a One Direction lett, míg egyéni díjakat vitt el rajtuk kívül Justin Timberlake és Selena Gomez, az év legnagyobb nevettetőjének pedig Adam Sandlert nevezték ki.

A 27. Kids' Choice Awards április 2-án, 18:25-től és április 3-án 15:30-tól teljes egészében megtekinthető a magyar Nickelodeon műsorán!

A 2014-es Kids' Choice Awards győztesei:

Kedvenc sorozat: Sam & Cat
Kedvenc reality: Wipeout
Kedvenc mesesorozat: SpongyaBob Kockanadrág
Kedvenc tévés színész: Ross Lynch
Kedvenc tévés színésznő: Ariana Grande
Kedvenc mozifilm: Az éhezők viadala 2 - Futótűz
Kedvenc színész: Adam Sandler
Kedvenc színésznő: Jennifer Lawrence
Kedvenc animációs film: Jégvarázs
Kedvenc szinkronszínész: Miranda Cosgrove
Legkeményebb férfi karakter: Robert Downey Jr.
Legkeményebb női karakter: Jennifer Lawrence
Kedvenc együttes: One Direction
Kedvenc énekes: Justin Timberlake
Kedvenc énekesnő: Selena Gomez
Kedvenc dal: "Story of My Life"
Kedvenc könyv: Egy ropi naplója
Kedvenc videojáték: Just Dance 2014
Kedvenc app: Despicable Me: Minion Rush
Kedvenc komika/komikus: Kevin Hart
Kedvenc animációs sidekick: Csillag Patrick
Leglelkesebb sportoló: Dwight Howard

10,042,500 Huf / 32,500 Eur
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán
Valami ultra-különleges pulcsira vágysz? Szeretnéd, ha mindenki megbámulna, még akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMÖR egyik igen érdekes kardigánja, melyhez a YOOX segítségével hozzájuthatsz.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.