Miénk lehet a lassan 100 éves palota
Piacon a Lauriston Villa
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.11.26

EladĂł az 1920-as Ă©vekben, firenzei stĂ­lusban Ă©pĂĽlt Lauriston Villa. A George Schastey által tervezett fĂ©nyűző rezidenciát most a Hilton & Hyland ingatlanĂĽgynöksĂ©gen keresztĂĽl vehetjĂĽk meg – 16 milliĂł dollárĂ©rt.


Az Észak-Californiában találhatĂł villán több mint 100 művĂ©sz dolgozott 4 Ă©ven keresztĂĽl, hogy minĂ©l hitelesebben visszaadják az olasz mediterrán Ă©pĂĽletek hangulatát. A 28 holdas telekre egy gyönyörű fenyőerdőn áthaladĂł hosszĂş, kanyargĂłs privát Ăşton juthatunk el; majd amit először meglátunk, az az Ăłriási zöldellő pázsit, a kőszobrok, Ă©s persze a hatalmas Ă©pĂĽlet.


Az előtĂ©r elĂ©g „egy flottányi mĂ©ltĂłság” fogadására is (mind mĂ©retben, mind minősĂ©gben), ha pedig maradni kĂ­vánnak, 30 hálĂłszoba közĂĽl választhatnak. FĂĽrdőszobábĂłl 10 van, ebből kettő kifejezetten csak a hölgyek számára; a presztĂ­zst ezeken tĂşl mĂ©g a márványpadlĂł, a boltĂ­vek, faragott tartĂłoszlopok, kĂ©zi dĂ­szĂ­tĂ©sek Ă©s reneszánsz szĂ­nek emelik. A nappaliban akár kisebb koncerteket is rendezhetĂĽnk, családunk Ă©s vendĂ©geink számára pedig kĂĽlön Ă©tkezőket használhatunk.


Pihenni a könyvtárban, vagy a kertben, tudunk, de aki sportolni szeretne, sem fog unatkozni: a villához egy óriási medence és egy teniszpálya is tartozik.

Cimkék: bútor, luxus, villa,
avatar
miley16
-
2011.11.26. 23:26
2
szép régi stílusú ház..
avatar
nashi
-
2011.11.26. 22:24
1
itt valamelyik filmet is forgatták igaz?
Csíkos Tommy Hilfiger ing
Ha beszereztünk egy kényelmes mokaszint és fehér nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.