Miénk lehet a lassan 100 éves palota
Piacon a Lauriston Villa
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.11.26

Eladó az 1920-as években, firenzei stílusban épült Lauriston Villa. A George Schastey által tervezett fényűző rezidenciát most a Hilton & Hyland ingatlanügynökségen keresztül vehetjük meg – 16 millió dollárért.


Az Észak-Californiában található villán több mint 100 művész dolgozott 4 éven keresztül, hogy minél hitelesebben visszaadják az olasz mediterrán épületek hangulatát. A 28 holdas telekre egy gyönyörű fenyőerdőn áthaladó hosszú, kanyargós privát úton juthatunk el; majd amit először meglátunk, az az óriási zöldellő pázsit, a kőszobrok, és persze a hatalmas épület.


Az előtér elég „egy flottányi méltóság” fogadására is (mind méretben, mind minőségben), ha pedig maradni kívánnak, 30 hálószoba közül választhatnak. Fürdőszobából 10 van, ebből kettő kifejezetten csak a hölgyek számára; a presztízst ezeken túl még a márványpadló, a boltívek, faragott tartóoszlopok, kézi díszítések és reneszánsz színek emelik. A nappaliban akár kisebb koncerteket is rendezhetünk, családunk és vendégeink számára pedig külön étkezőket használhatunk.


Pihenni a könyvtárban, vagy a kertben, tudunk, de aki sportolni szeretne, sem fog unatkozni: a villához egy óriási medence és egy teniszpálya is tartozik.

Cimkék: bútor, luxus, villa,
avatar
miley16
-
2011.11.26. 23:26
2
szép régi stílusú ház..
avatar
nashi
-
2011.11.26. 22:24
1
itt valamelyik filmet is forgatták igaz?
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.