Újra megnyitja kapuit a Hajógyári Sziget rózsaszín ékszere
Pink! The Club – party egy nemes célért
35 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.09.20

A kívül-belül csillogó szórakozóhely most a Dokk Beach-hez hasonlóan egy jó cél érdekében hirdet partyt. A Season Opening alkalmával egy jótékonysági rendezvényt szerveznek a Heim Pál Gyermekkórház Intenzív osztályának támogatásáért, melyen minden egyes belépőjeggyel a kórházat támogathatjuk. A szervezők közel 100 fellépővel készülnek a különleges éjszaka alkalmával; énekesek, táncosok, celebek, modellek és még sokan mások fognak össze egy nemes cél érdekében. Számunkra egy áttáncolt éjszaka, pár ezer forint, kedvenc szórakozóhelyünk megnyitója, kinek mi; nekik viszont egy hatalmas segítség egy lépéssel közelebb kerülni a gyógyuláshoz. A fellépők közt láthatjuk VV Bécit (Young-G), Széles Izabellát, VV Anikót, Dükit, a VVN modelleket, a New Dance World táncosait és a Budapesti Brazil Tánccsapatot. Természetesen, mint minden péntek este tökéletes hangulatáról, így 23-án pénteken is DJ O’neal és Revolution gondoskodnak majd a kellemes muzsikákról. A belépő pedig csekély 500 Ft a hölgyeknek, az uraknak pedig 1000 Ft.


Hogy hol kerül sor a rendezvényre? - Pink! The Club, a Hajógyári Sziget ékszere, az R’n’B téli birodalma. A sziporkázás, csillogás, fények és ragyogás mind tökéletesen jellemzik a sziget tündöklő, kis rózsaszín kincsét, a Pink!-et. Hello California! Megérkeztünk Los Angelesbe és annak egyik legpuccosabb szórakozóhelyére, ugyanis a 2 éves Pink!-nek hála egy-egy éjszakára a rhime and blues nagyjainak hazájába repülhetünk el. Beyoncé és Jay Z bőrébe bújhatnak a szerelmes párok, Alicia Keys vagy Kelly Rowland lehet egy éjszakára bármelyik dívajelölt, de a fiúk sem maradnak ki a jóból egy éjszakára tietek lehet Chris Brown vagy a G Unit valamelyik sztár rapperének szerepe.


Budapest egyik legizgalmasabb szórakozóhelyében valósul meg ez a csodás álom, a Pink!-ben. Mondanom sem kell, hogy a legdominánsabb szín ebben a kis birodalomban a rózsaszín. Hatalmas arany képkeret és orchideákkal díszített plazmafal vár ránk a kis ékszer belsejében. A bejáratot el sem tudnánk téveszteni, a hatalmas, világító Pink! feliratnak hála. A party két szinten zajlik, a földszinten a fő tánctér és a kristály állólámpákkal díszített DJ pult fogad.


Az emeleten a fényzuhatag függönyök gondoskodnak a hangulatvilágításról és hatalmas kanapék egy pár perces, komfortos szusszanásról, míg fel nem csendül egy új, ismerős dallam. Nem csak a belső tér kialakítására szenteltek különös figyelmet, a legapróbb kiegészítő elemek is gondosan lettek kialakítva. Ha csak a 700 Swarovski kristállyal díszített mikrofont említem meg, még nagyon az alapoknál tartok a luxuselemek felsorolásában.


A szombat éjszakák hangulatáról természetesen a Peaches And Cream csapata gondoskodik, de pénteken is már javában zajlik az élet a Pink!-ben – így lesz ez most pénteken is. A Dancer’s Fridays party sorozat késztet arra, hogy dobjunk egy laza jobbost a híres-neves H-híd után. Az R’n’B és hiphop mesterei állnak minden péntek este a pörgős dallamok szolgálatába és szórakoztatnak ütős track list-ekkel. Azt hiszem, eddig is sejtettétek, hogy a hazai R’n’B világ szuperduójáról beszélek, azaz, a DJ Revolution és O’Neal alkotta kettősről, akik péntekenként szórakoztatnak majd bennünket.


A hangulat a hazai sztár lemezlovasok mellett garantált, de miért is ne fűszereznék meg egy kis show-val a budapesti esteket? A profi táncbemutatók, ahogyan a Pink! nyári tesójának (Dokk Beach) táncteréről, így innen sem maradhatnak el. Persze a félprofik, vagy amatőrök is megmutathatják tudásukat a nagy közönségnek péntekenként. Így ismét Amerikában kötünk ki, méghozzá egy pezsdítő „dance battle” kellős közepén.

Felkérném a Kedves Olvasóinkat, hogy aki csak teheti, támogassa a rendezvényt és látogasson el a Pink! jótékonysági megnyitójára, szeptember 23-án, most PÉNTEKEN, 22 órától. Mi ott leszünk, és Ti?

Kapcsolódó cikkek
A Dokk Beach, a Hajógyári Sziget egyik legnépszerűbb szórakozóhelye. Kicsiny hazánkban itt dobog az R’n’B szíve egész nyáron...
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
avatar
Adrihanna
-
2012.02.02. 18:48
35
Kedveseim! Holnap brazil táncshow =) és havonta egyszer rendkívül színvonalas divatshow-val fogja szórakoztatni a közönséget a Hajógyári Sziget rendezvényszervező csoportja ;) hajshow, divatshow, a hétvégén az UP! The Clubban megismerkedhettünk egy új férfi márkával is =) profi fodrászok sminkmesterek gondoskodnak róla, hogy a modellek tökéletesek legyenek =) nagyon élveztem a szombati showt! nagyon feldobta a partyt! aki nem látta sem maradt le semmiről, mert a fotókat láthatjátok a clubinfo.hu-n =) február közepe-vége felé jelentem majd az új helyszínt ;) márciusban szinte biztos, hogy a nagy kedvencemben (Pink! The Club) találozunk. én minden alkalommal ott leszek és akár a magazinnal kapcsolatban is szívesen váltok pár szót veletek =) a holnapi rendezvényen nem biztos, hogy megtaláltok, de havi egyszer a bemutatókon végig ott leszek =) nyáron meg aztán olyan hangulatot varázsolnak a szervezők, hogy leesik az állatok! =) Bed Beach, Dokk Beach <3 hmmm... jövünk!!! elhozzuk a jó kis floridai californiai feelinget =)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.24. 20:27
34
na kihevertem =) atomjó volt =)
fellépőkhöz mit szóltok?
nem neteztem... hát csajok leopárdos koktélruciba voltam, mondtam drágáim =)))) ;))))
pedig amúgy direkt leficcentem a VIPből csomószor meg ott mászkálunk =)
O\'neal és Revo már megint a szívembe lopta magát... de ők minden este.. =) elkezdődött pár retro r\'n\'b favoritom =) és nagyon happy voltam =)
én amúgy már fél10kor ébren voltam kipattant a szemem és utána délig döglődtünk az ágyban =) hehe.... nagyon jó hétvége volt eddig =)
és a tegnap estének hála jó sok szupi interjúnk lesz a jövőben =)))))
avatar
alawa
-
2011.09.24. 16:40
33
akik ott voltak még most is alszanak :)))))
avatar
gabesz21
-
2011.09.24. 13:53
32
milyen volt az este? ;)
avatar
miley16
-
2011.09.23. 22:59
31
one_girl nem hiszem h ott pont netezni fog:)
avatar
one_girl
-
2011.09.23. 22:31
30
Adri te merre vagy? mi a bejaratnal :))
avatar
gery
-
2011.09.23. 18:07
29
Indulás! :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.23. 12:50
28
embereeeeek!!!! =) már csak órákat számolunk =) ne feledjétek!!! 22:00, kinyitja kapuit újra a Hajógyári Sziget rózsaszín szépsége, a Pink! =)))) wohoooooo =) kedvcsinálónak kedvenc koleganőm Ne-yo és Pitbul számokat ajánl nektek.... én a csajoknak egy Beyoncé, Eve, Mary J Blige számot ajánlanék =) jó szórakozást.... ott találkozunk!!!!! ;)))))
avatar
Adrihanna
-
2011.09.22. 16:03
27
na emberkéim már csak egy nap és pár óra =)....
semmiről nem csúszott le senki! köszönöm azoknak akik megosztották fbon! de még gyűljünk gyűljünk TMesek!!!! =) remélem sokan leszünk =))))) tiszta izgis =)
avatar
Szeki
-
2011.09.22. 14:54
26
Shadow88: Ja csakis! :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 23:16
25


wohooooo!!! =) ennyi hozzáfűznivalóm van =)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 22:25
24
hehe =) ennyire ijesztő vagyok, hogy csak messziről lehet nézni?? =) hát jóóóó =P
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 22:25
23
hehe =) ennyire ijesztő vagyok, hogy csak messziről lehet nézni?? =) hát jóóóó =P
avatar
Shadow88
-
2011.09.21. 17:07
22
Adrit távcsővel fogjá figyelni a lányok :DD
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 16:43
21
ohhho Canga! tudod hányan jönnek hatalmas táskákkal? rengetegen...
Andy: neeeem-nem =) csak egyszerűen szeretem =) meg jó lesz összefutni pár olvasóval =) amúgy egy jótékonysági rendezvény bevételében az a lényeg, hogy adományként eljuttatják annak, aki a megajándékozott fél szóval hogyan részesedhetnék? =P (de tom csak vicc volt csak adtál lehetőséget, hogy újra kiemeljem, hogy ez egy jótékonysági megnyitó =))) )
avatar
andy
-
2011.09.21. 15:18
20
Adri mennyire rámozdultál erre :) részededést fizet a club hehe?? :D
avatar
Canga
-
2011.09.21. 13:24
19
Nem jó a nagy motyó ez tuti!De minek? Nem túrázni készül az ember:)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 11:25
18
már csak 2 nap =) remélem készültök...
csajok!!! meg van már a haj-smink-ruci terv? =) nekem kész van! persze van A és B verzióm azaz jó és rossz idős verzióm... nem mintha bent nem lenne tök mindegy =)
fuuuh viszont egyet nem ajánlok több okból sem!!!!
NE GYERTEK NAGY TÁSKÁVAL!!!
1. alapból ugye ellenőrzés van biztonsági okokból... na nekem a múltkor újságíróként (!) a hatalmas LVm jól megnézték =P (aminek bevallom örültem mert tudtam, hogy ügyelnek a biztonságra...)
2. lehetetlenség egy nagy táskával 2 percnél tovább idegbajmentesen táncolni.... mert minden irányból lökdösik és stb...
3. ha leteszed valahova a földre, minden babonás azonnal a nyakadba lihegi hogy kimászik a pénzed bár én még nem láttam pénzt mászkálni... és óvhatatlanul rálépnek a tömegbe a földön ha magad mellé ledobod...
4. nem tudod ott hagyni senkire... ilyen tömegbe pedig épp elme nem hagyja ott felügyelet nélkül sehol a táskáját
5. ha fiúkkal jössz... garanciát vállalok, hogy iPhone-telefon-pénztárca-lakáskulcs-kocsikulcs-személyi és egyéb megőrzőhellyé váltok.... =) tapasztalat =P
......bár az 5ös pont még jól jöhet =P
a lényeg, hogy egy clatch vagy bármilyen mini party táska az amit én támogatnék....
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 21:52
17
na cmooon mi várunk Titeket =)))) sokan lesznek az biztos... gyertek nyitásra és akkor bizti be fogtok jutni simán =) de tudjátok itt nagyon figyelnek arra, hogy csak annyi főt engednek be amennyi szabályos meg okés =)
avatar
miley16
-
2011.09.20. 21:38
16
lets gooooooo :))
avatar
horvath_tamas
-
2011.09.20. 21:22
15
Biztos sokan lesznek. :) Jó a tudat hogy aki vált egy jegyet az egyben támogatja a beteg gyermekeket!
avatar
bigyo92
-
2011.09.20. 19:15
14
nagy tömegre lehet számítani a megnyitón!
avatar
sweetie
-
2011.09.20. 18:13
13
én nem tudok ott lenni de szóltam páraknak! jó hogy a kórháznak megy a bevétel..
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 17:18
12
az sajnos alap ha én lemegyek valahova =) én a VIPbe leszek és bárki hozzám szólhat, nem harapok... aki túlordítja a zenét a fülembe azzal elkiabálok 2-3 percet =) vagy egy leopárdos koktélruhában vagy egy feketében leszek =) még nem döntöttem el.... =) aztán lehet mire odaérek 3szor átöltözök mert rám ez igen jellemző =P
avatar
Karessz
-
2011.09.20. 17:10
11
Úgyse fognak merni odamenni hozzád, de a tömeget figyeld mert biztos lesz pár tekintet feléd :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 16:46
10
szupi!!!! =) de jó lesz találkozni Veletek =)
avatar
Tissy
-
2011.09.20. 16:42
9
megyek! kosz az infókat!
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 16:25
8
csodaszép =) én azért is támogatom ennyire mert igényes zene szól =) hozzám az r\'n\'b világa áll a legközelebb... feka zene feka stíl feka életérzés stb =))))) úgyhogy gyerteeeeeeeeeeeek!!!
avatar
zZz
-
2011.09.20. 16:24
7
Adri :)) jol hangzik.... nagyon szep stilusos ez a Pink
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 15:46
6
szupi szupi =) aki jön és lát okvetlen integessen legalább oda, hogy olvasónk =)
csúcs este lesz amúgy =) Revo és O\'neal valami fergeteges hangulatot csinálnak alapból és ha még rádobnak a fellépők .... áh nagyon jó lesz =) garantálom =)
Alkalmi D&G öltöny
Remek vétel az IOS kifutó kollekciójában található D&G öltöny, ami most akciós áron vihető.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.