Autómánia felsőfokon
Porsche tévé a nappaliban
2 hozzászólás
Váradi Zoltán    2011.12.31

A Porsche Design Studio az elmúlt években egyre több területet hódított meg, legutóbb egy egyedi dizájnnal és kialakítással rendelkező grillsütőt dobtak piacra. A sikerek nyomán most néhány kreatív tervező a nappalit célozta meg, méghozzá egy 911 Carrera 4-es sportkocsi hátsó részével létrehozott televízió segítségével.A Porsche rajongók minden bizonnyal el lesznek ájulva ettől a berendezéstől, ami gombnyomásra bekapcsolja az autó hátsó lámpáit és a beépített, 42 inches televízió szép lassan kiemelkedik a csomagtartó mögül és már készen is áll, hogy beindítsunk egy csatornát, vagy megnézzünk egy DVD-t. Így akár saját otthonunkban, filmnézés közben is kedvenc autónk hátulját bámulhatjuk...

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a dizájner multimédia center, de a hírek szerint többféle színben elérhető válik majd a megrögzött Porsche fanatikusok számára. Nem valószínű hogy tömegek fognak sorba állni érte.

Cimkék: autó, high-tech,
avatar
LosSantos
-
2012.01.01. 21:42
2
Nem rossz :D
avatar
intel
-
2011.12.31. 23:13
1
egy ilyennel a legszebb lakást is tönkre lehet b**ni :D
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.