Több mint 12 ezer esemény közül választhatunk
Programajánló a londoni olimpia idejére
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.06.27

Mit csináljon az, aki Londonba utazik az olimpia idejĂ©n, s nem csak a versenyszámokra kĂ­váncsi? Hova ĂĽljĂĽnk be Ă©s mit ne hagyjunk ki? Ă–sszegyűjtöttĂĽnk nĂ©hány kĂĽlönleges programlehetősĂ©get.


A legfontosabb dátum, amit Ă©rdemes bevĂ©sni a naptárba annak, aki átruccan Londonba a nyáron: jĂşlius 27. Ezen a napon zajlik az ötkarikás játĂ©kok nyitĂłceremĂłniája, innentől kezdve már valĂłszĂ­nűleg telt ház lesz a legtöbb szálláson, a pubokban Ă©s tömegjelentek várhatĂłan az utcákon, köztereken is, főleg Kelet-Londonban az Olimpiai Park környĂ©kĂ©n.

Az olimpia időszakában London egy pezsgő fesztiválvárossá alakul át, több mint 12 ezer esemĂ©nyt szerveznek mintegy 900 fellĂ©pővel. A programok jĂşnius vĂ©gĂ©től szeptemberig tartanak, nyomon követhetőek a fesztivál honlapján. A legĂ­gĂ©retesebbnek Wayne McGregor, a Királyi Balett koreográfusa által összefogott gigaprogram Ă­gĂ©rkezik a Trafalgar tĂ©ren, ahol 2000 táncos indĂ­tja el a Big Dance nevű rekordsorozatot, ami az összes szigetországit mozgásra hĂ­vja.


Aki bĂ­rja a jamaikai lazaságot, annak a Puma Yard a legjobb cĂ©lállomás. A kelet-londoni Boiler House-t teljesen átalakĂ­tották, a hátsĂł kertben autentikus jamaikai konyhával, strandbárral, hatalmas kivetĂ­tőkkel Ă©s közössĂ©gi programokkal találkozhatnak a látogatĂłk. Akár sebessĂ©gĂĽket is összemĂ©rhetik a világ leggyorsabb emberĂ©vel, Usain Bolttal egy gyorsasági teszt segĂ­tsĂ©gĂ©vel, de lesz Groove Armada, Gyptian Ă©s Professor Green koncert is.


A divat szerelmeseinek kihagyhatatlan program a Viktoria and Albert Museumban a kiállĂ­tás brit alkotĂłk Ă©s olyan divattervezők munkáibĂłl, mint Hussein Chalayan Ă©s Jeremy Deller. Az olimpia nyitĂłceremĂłniáján lĂ©p fel az örökzöld Duran Duran, a wales-i rockbanda, a Stereophonic, de a tinibálvány Paolo Nutini, de rajtuk kĂ­vĂĽl sok más szupersztár ad koncertet Londonban.


A Potters Fields Olimpai KözponttĂłl egy köpĂ©sre, a Unicorn SzĂ­nházban, ami tulajdonkĂ©ppen nem is egy szĂ­nház, hanem egy hatalmas közössĂ©gi központ, olimpiai pihenőzĂłnát alakĂ­tanak ki, ahol akár sötĂ©t szobákban, kĂ©nyelmes fotelekben lehet megtekinteni az aktuális sportesemĂ©nyeket. Akinek mĂ©giscsak low-budget szurkolni támad kedve, megnĂ©zheti az olimpia kĂĽltĂ©ri esemĂ©nyeit, ahová nem kell jegyet venni, mint pĂ©ldául a maratoni futás a legfőbb londoni nevezetessĂ©gek környĂ©kĂ©n, vagy a triatlon a Hyde Parkban.sára.

Kapcsolódó cikkek
Az angol fővárosban Ă­gy is nagyon magasak az ingatlanárak, de elemzők szerint ebben az Ă©vben további rohamos drágulás várhatĂł, Ă­gy megnő az alternatĂ­v megoldásokat keresők száma.
Az utĂłbbi időben számtalan kĂ©rdĂ©s merĂĽlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂ©rkeztek a válaszok!
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Kris Van Assche sneaker
Gyakori probléma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketét a fehérrel kombináló stílushoz nem találnak megfelelő cipőt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökéletes modellt, mely fekete bőrből készült, a talpa pedig fehér színű.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.