Minden idők legjobb évét zárták idén januárban
Rakétaként emelkedik a Prada profitja
1 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.03.31

NĂ©hány Ă©ve mĂ©g sokan temettĂ©k a több tekintetben is lejtőre kerĂĽlt Pradát, most viszont minden idők legjobb Ă©vĂ©t zárta januárban a vállalat – derĂĽlt ki a most nyilvánosságra hozott adatokbĂłl.

Látványos Prada üzlet
Tokióban
Látványos Prada üzlet Tokióban

Az olasz luxusmárka 72.2%-kal haladta meg az előző Ă©vi eredmĂ©nyĂ©t, ami egyĂ©rtelműen mutatja, hogy a cĂ©g terjeszkedĂ©si stratĂ©giája nagyon sikeresnek mondhatĂł. A nettĂł profit 431.9 milliĂł eurĂł lett a 2010-es Ă©v 250.8 milliĂłs Ă©rtĂ©kĂ©hez kĂ©pest, mĂ­g a kiskereskedelmi Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©seik megközelĂ­tettĂ©k a kĂ©tmilliárd eurĂłt, ami 37.6%-os növekedĂ©st jelent az előző Ă©vhez kĂ©pest. A cĂ©g a hongkongi tőzsdĂ©n is sikeresen veszi az akadályokat, ugyanis tavaly közel 2.5 milliárd dollár forgott papĂ­rjaikban.

Férfidivat a legújabb Prada
kollekcióból
Férfidivat a legújabb Prada kollekcióból

A Prada vezetősĂ©ge szerint a vállalatuk sikerĂ©nek az Ăşj ĂĽzletek nyitásában keresendő, amiket Oroszországban, az EgyesĂĽlt Arab Emirátusokban Ă©s KĂ­nában nyitnak. KĂ­na kĂĽlönösen fontos pont a divatmárkának, hiszen a PricewaterCoopoers kutatĂłintĂ©zet szerint ott fejlődik a legrohamosabb tempĂłban a luxuskategĂłriás termĂ©kekre valĂł igĂ©ny, ezĂ©rt szerintĂĽk 2015-re KĂ­na lesz a legnagyobb felvevőpiaca a márkás kozmetikai, ruházati Ă©s karĂłrapiacnak.

A Prada táskákat egyre többen
vásárolják, pedig áruk meghaladja az ezer eurót
A Prada táskákat egyre többen vásárolják, pedig áruk meghaladja az ezer eurót

Ha kíváncsi vagy a Prada történetére, olvasd el a márkát bemutató összeállításunkat!

avatar
Buttonfly
-
2012.04.01. 16:03
1
mert ez egy nagyon jó márka :) nekem a kampányaik is tetszenek mindig, a ruhákról már nem is beszélve :)
Tommy Hilfiger Cricket pulóver
A nagy V-nyak és a krikettpulcsik sajátos varrásmintája mellett a piros színű, meglehetősen vastag csíkok tesznek még látványosabbá a Hilfiger pulóverét.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.