A legújabb ilyen „csak nőknek” étterem február 1-én nyit a Londonban
Sorra nyílnak a nőknek szánt éttermek
6 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.01.28

Egyre népszerűbbek azok az éttermek Dubaitól Las Vegasig, ahová csak a szebbik nem képviselői ülhetnek be enni. A legújabb ilyen „csak nőknek” étterem február 1-én nyit a londoni Sohoban az egykori Sofakingcool étterem helyén a Frith Streeten.


A KC’z Bar néven újranyitó étterem tulajdonosa azt mondta, nem arról van szó, hogy a férfiakat egyáltalán nem engedik be az étterembe, hanem csak arról, hogy először a nők kívánságait teljesítik. Egyébként London egy maroknyi nőkre szakosodott étteremnek ad már otthont. A Soronity Club, az STK és egy amerikai steakhouse hálózat is a nők igényeihez alakította ki a kínálatát, de női sörkóstoló klub is létezik már.

Tavaly szilveszterkor a Született Feleségekben megismert Eva Longoria is nyitott egy nők étkeztetésére specializálódott steakhouse-t, a SHe-t, Las Vegasban. Az 1920-as évek stílusát idéző vendéglátóhelyen központi táncparkett és kifutó is helyet kapott, a falakat látványos tükör borítja. A színésznő az étterem mellett egy klubot is nyitni készül, ahol csak női előadók léphetnek fel.


A kínai Zhengzhouban is nyitott egy ilyen étterem, ahol az az üzletpolitika, hogy férfiak csak nők társaságában léphetnek be. A nem éppen női szabadságjogokról híres Szaúd-Arábiában egy üzletasszony teremtette meg a lehetőséget a muszlim nők számára, hogy olyan helyen vacsorázhassanak nyugodtan, ahol nem zaklatja őket a túlbuzgó rendőrség a nemek keveredése miatt.

Már csak idők kérdése, hogy egy leleményes magyar vállalkozó is meglássa a női nem ízlelőbimbóinak kényeztetésében rejlő üzleti lehetőséget, hogy végre a magyar nők is rájuk szabott környezetben jöhessenek össze egy kiadós lelkizős-pletyizős vacsorára a barátnőikkel.

Cimkék: étel, étterem, Kultúra, London,
avatar
Bellagirl
-
2013.03.01. 22:23
6
Nem árt néha kirekeszteni a pasikat :)
avatar
Regi18
-
2013.02.13. 14:38
5
ez kedves :) szerintem lenne rá igény :)
avatar
Marcipan
-
2013.02.08. 17:17
4
Csili: Nem hiszem hogy mostanság lesz ilyen Budapesten, én nem is vagyok híve semmilyen diszkriminációnak.
avatar
Csili
-
2013.02.08. 11:24
3
ha nyílik itthon is akkor írjatok róla cikket:)
avatar
andy
-
2013.01.30. 18:42
2
ez jó :))))
avatar
Petra
-
2013.01.29. 15:28
1
szerintem lenne helye Budapesten is egy ilyen bárnak :)
'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán
Valami ultra-különleges pulcsira vágysz? Szeretnéd, ha mindenki megbámulna, még akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMÖR egyik igen érdekes kardigánja, melyhez a YOOX segítségével hozzájuthatsz.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.