Az öröksége felépítését segíti
Spielberg lett Obama tanácsadója
Munkatársunktól    2015.08.21    0 hozzászólás

Egyelőre mĂŠg korai talĂĄlgatni, hogy ki lesz az EgyesĂźlt Államok kĂśvetkező elnĂśke, de egy biztos: Barack Obama mĂĄsodik ciklusa utĂĄn kikĂśltĂśzik a FehĂŠr HĂĄzbĂłl.

Jeffrey Katzenberg és Steven
Spielberg (Fotó: Jerusalem Post)
Jeffrey Katzenberg és Steven Spielberg (Fotó: Jerusalem Post)


Obama mĂĄr idĂŠn megkezdte a felkĂŠszĂźlĂŠst az elnĂśki pozĂ­ciĂł utĂĄni ĂŠvekre, a New York Times informĂĄciĂłi szerint az Obama Foundation szervezeten keresztĂźl mintegy 1 milliĂĄrd dollĂĄrt kĂ­vĂĄn Ăśsszegyűjteni (a korĂĄbbi elnĂśkĂśk ennĂŠl jĂłval kevesebbet kalapoztak Ăśssze: Bill Clinton 165 milliĂł dollĂĄrt, George W. Bush 500 milliĂł dollĂĄrt). A jelenlegi elnĂśk ebből a pĂŠnzből hoznĂĄ lĂŠtre az Obama Library-t Chichagoban, tovĂĄbbĂĄ lenne elĂŠg forrĂĄsa, hogy egyĂŠb projekteket indĂ­thasson, ĂŠs Ă­gy befolyĂĄsĂĄt megőrizze az amerikai tĂĄrsadalomban.

Obama mĂŠg idĂŠn jĂşniusban Beverly Hillsbe utazott, ahol Hollywood kĂŠt nagyĂĄgyĂşjĂĄval talĂĄlkozott. Steven Spielberg rendezőt ĂŠs Jeffrey Katzenberg producert bĂ­zta meg, hogy tanĂĄcsokkal segĂ­tsĂŠk ĂśrĂśksĂŠge felĂŠpĂ­tĂŠsĂŠben.

Cápagalléros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MiutĂĄn a hatvanas-hetvenes ĂŠvekben ugrĂĄsszerűen nőtt a TV-kĂŠszĂźlĂŠkek szĂĄma a hĂĄztartĂĄsokban vilĂĄgszerte, egyre nagyobb hatĂĄst gyakoroltak az emberek ĂŠletĂŠre a kĂźlĂśnbĂśző Tv-sorozatok.