A HP és a Marchesa közös terméke
Swarovskis laptop a HP-től
1 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.09.25

Swarovski kristályokkal kirakott, igényes kivitelű és tényleg gyönyörű laptopot mutatott be a nagy múltra visszatekintő HP és a híres New York-i divatcég, a Marchesa, amely fehér és fekete színben is kapható lesz, de természetesen csak limitált kiadásban.


A Luxuskivitelű számítástechnikai cikkeket kedvelőknek bizonyára tetszeni fog ez az új termék, amely valóban egyedi megjelenést biztosít tulajdonosának. Hamarosan egy árverésen is értékesíteni fogják a terméket, melynek bevételét jótékonysági célra fordítják a szervezők és a tulajdonos.


Ám azt még nem döntötték el, hogy egészen pontosan melyik szervezetet, vagy ügyet támogatják. Jó látni, hogy hasznos célt is tud szolgálni egy felső kategóriás árucikk. Azt azonban nem tudjuk, hogy mekkora összegről van szó, a laptop pontos árát nem közölték.

Cimkék: high-tech, laptop, Swarovski,
A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.