Nem először hirdette meg az ingatlant
Szabadulni próbál házától a komikus
Munkatársunktól    2014.05.30    0 hozzászólás

Jamie Kennedy számára nem idegen a televĂ­ziĂł kĂ©pernyője, sem pedig a stand­up, Ă©s ennek megfelelően az otthona is Ă©pp olyan, mint maga a szĂ­nĂ©sz, Ă©s komikus Ă©letnagyságĂş alkotása. A ház Los Angeles egyik szomszĂ©dágában, Los Feliz­ben találhatĂł, nem messze a Griffith ParktĂłl, Ă­gy a veterán komikus bolondos háza mellett nehĂ©z csak Ăşgy elmenni.


A ház előtt fagyott ĂĽvegkerĂ­tĂ©s hĂşzĂłdik, mely egyfajta magánszfĂ©rát teremt, azonban a kĂĽlső egyszĂ­nűsĂ©gĂ©vel ellentĂ©tben a belső dizájn Ă©lĂ©nk szĂ­nekkel tarkĂ­tott, melyet egyes pletykák szerint neves szállodák ihlettek. Jamie Kennedy­-nek ez már a harmadik prĂłbálkozása arra, hogy megszabaduljon az ingatlantĂłl. A házat 1958­-ban Ă©pĂ­tettĂ©k, összesen 222 nĂ©gyzetmĂ©ternyi terĂĽleten helyezkedik el, Ă©s 3 hálĂłszoba, valamint 4 fĂĽrdőszoba van benne. TulajdonkĂ©ppen amikor Kennedy megvásárolta a házat, akkor kezdődtek el benne a felĂşjĂ­tások is, ezt követően a jellegĂ©t már sokkal inkább a modern luxus határozza meg, melynek jellemzői közĂ© tartoznak az ĂĽvegajtĂłk, az egyĂ©ni beĂ©pĂ­tett modulok, valamint az olyan egzotikus elemek, mint a szabadtĂ©ri akvárium. A fő hálĂłszoba is nagyon modern, egy kĂ©t szobanagyságĂş ruhásszekrĂ©ny, egy kettős kandallĂł, Ă©s egy spa minősĂ©gű fĂĽrdőszoba tartozik hozzá. A teleszkĂłpos ajtĂłknak köszönhetően egyszerűen egybe nyithatĂł a tĂ©r a ház egĂ©szĂ©ben, Ă­gy a friss levegő könnyedĂ©n áramolhat. A házon kĂ­vĂĽl modernista dizájnnal találkozunk, mely már az oázis szerű beĂ©pĂ­tett bárban, Ă©tkezőben, teraszon Ă©rezhető, melyekhez közvetlenĂĽl kapcsolĂłdik egy pezsgőfĂĽrdő, egy medence, valamint egy Ăşjabb fĂĽrdő Ă©s zuhanyzĂł.

A házat Jamie Kennedy 2007-­ben vásárolta meg 2,15 milliĂł dollárĂ©rt, 2012 pedig vesztesĂ©gesen, 1,9 millióért kezdte el árulni. Ezt követően mivel senkinek nem keltette fel az Ă©rdeklődĂ©sĂ©t, 2013 elejĂ©n egy kicsivel alacsonyabb áron tette Ăşjra eladĂłlistára, most pedig Ăşjabb 10 ezer dolláros kedvezmĂ©nnyel, 1,889 milliĂł dollárĂ©rt árulja.

Sálgalléros Tommy Hilfiger zakó
A Tommy Hilfigertől nem megszokott zakót vásárolhatunk meg a Dress for Less kínálatában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.