Kanadában született meg az egyedi pizza
Százezer forint a világ legrágább pizzája
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.08.09

A homáros-kaviáros exkluzĂ­v pizzát a kanadai Richmondban kĂ©szĂ­ti nagy sikerrel a Steveston PizzĂ©ria. A kikötővárosban találhatĂł Ă©tterem egĂ©sz Kanadában hĂ­ressĂ© vált kĂĽlönleges fogásairĂłl, a szĂłban forgĂł pizza feltĂ©tje a következő: thermidor homár, fekete alaszkai tőkehal, fĂĽstölt lazac, tigris garnĂ©la, Ă©s orosz sĂłs kaviár.


„Ez nem olyan, mint egy szokásos pĂ©ntek esti pizza”­ - mondja Nader Hatami, a pizzĂ©ria tulajdonosa. Persze egyĂ©rtelmű, hogy nem, hiszen 450 dollárba (100 ezer forintba) kerĂĽl, Ă©s jelenleg is tartja a Guinness-világrekordot, ezzel az árral duplán leelőzve a korábbi rekordtartĂł, Gordon Ramsey 178 dolláros (40 ezer forintos) fehĂ©r szarvasgombás pizzáját.

„Csupán összetettem a kedvenc hozzávalĂłimat”­ - nyilatkozza Hatami, a pizza megalkotásával kapcsolatban. Elmondása szerint a pizza ötlete a tengeri gyĂĽmölcsök iránti szeretetĂ©ből fakad. A borsos ára ellenĂ©re is az Ă©telt naponta legalább 8 alkalommal (!) rendelik meg. A vendĂ©gek közĂĽl sokan viszont a hely kettes számĂş specialitását, a 120 dolláros (27 ezer forintos) pizzát rendelik meg, melyen izlandi rák, fĂĽstölt acĂ©lfejű hal, homár ratatouille, Ă©s sĂĽlt fokhagyma találhatĂł.

avatar
Huszti
-
2014.11.07. 00:10
4
Na neee :D De az a kemény hogy veszik :)
avatar
gabesz21
-
2014.08.23. 04:35
3
O M G
avatar
newton
-
2014.08.17. 01:20
2
Akármit tesznek rá, ennyit nem ér!
avatar
Sammy
-
2014.08.13. 00:00
1
Őrület! :D
Salvatore Ferragamo 'Boston' utazótáska
A Salvatore Ferragamo márka talán nem túlzottan ismert hazánkban, ám nyugodt szívvel ajánlom termékeiket.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.