Kanadában született meg az egyedi pizza
Százezer forint a világ legrágább pizzája
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.08.09

A homáros-kaviáros exkluzív pizzát a kanadai Richmondban készíti nagy sikerrel a Steveston Pizzéria. A kikötővárosban található étterem egész Kanadában híressé vált különleges fogásairól, a szóban forgó pizza feltétje a következő: thermidor homár, fekete alaszkai tőkehal, füstölt lazac, tigris garnéla, és orosz sós kaviár.


„Ez nem olyan, mint egy szokásos péntek esti pizza”­ - mondja Nader Hatami, a pizzéria tulajdonosa. Persze egyértelmű, hogy nem, hiszen 450 dollárba (100 ezer forintba) kerül, és jelenleg is tartja a Guinness-világrekordot, ezzel az árral duplán leelőzve a korábbi rekordtartó, Gordon Ramsey 178 dolláros (40 ezer forintos) fehér szarvasgombás pizzáját.

„Csupán összetettem a kedvenc hozzávalóimat”­ - nyilatkozza Hatami, a pizza megalkotásával kapcsolatban. Elmondása szerint a pizza ötlete a tengeri gyümölcsök iránti szeretetéből fakad. A borsos ára ellenére is az ételt naponta legalább 8 alkalommal (!) rendelik meg. A vendégek közül sokan viszont a hely kettes számú specialitását, a 120 dolláros (27 ezer forintos) pizzát rendelik meg, melyen izlandi rák, füstölt acélfejű hal, homár ratatouille, és sült fokhagyma található.

avatar
Huszti
-
2014.11.07. 00:10
4
Na neee :D De az a kemény hogy veszik :)
avatar
gabesz21
-
2014.08.23. 04:35
3
O M G
avatar
newton
-
2014.08.17. 01:20
2
Akármit tesznek rá, ennyit nem ér!
avatar
Sammy
-
2014.08.13. 00:00
1
Őrület! :D
Elegáns Yoon garbó
A Yoon tervezői elkészítették az idei év egyik legmenőbb garbóját. Ennél a modellnél minden stimmel, hiszen a karcsúsított szabásvonal mellett a színvilág is rendkívül előkelő hatást nyújt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.