Relaxáló masszás bátor vendégeknek
Szépülj egy piton segítségével!
5 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.12.09

Minden ember imádja a masszázst, hiszen semmilyen érzés nem fogható ahhoz, mint amikor a masszőr kezei ellazítják a fáradt, és görcsös izmainkat a testünkben. Habár a legtöbb esetben ez így is történik, azonban Indonéziában megalkottak egy olyan új módszert, mely forradalmasítja az eddig testmasszázst.


A Bali Heritage Reflexology and Spa­ban, mely Jakartában található Indonéziában, egy olyan stressz-mentesítő, és relaxáló masszázst is igénybe lehet venni, melyet piton kígyók végeznek. A speciális masszázskezelés részeként néhány kígyót helyeznek rá a vendég testére. De vajon hogy működik ez? Valószínűleg a háton lassan tekergő kígyók, és az adrenalin, mely ez esetben félelemmel is vegyül, pozitívan kelt benyomást az érzékeinkre, és ezáltal az anyagcserénkre is. Ennél a masszázsnál igazán megtudjuk, mi is az a félelem, persze a szalonban kizárólag méregtelenített kígyókkal dolgoznak. A bátor vendégeknek, akik bevállalják ezt a különös masszázst, 47 dollárt (10 ezer forintot) kell fizetniük ezért az élményért.

Cimkék: egészség, életmód,
avatar
Marcipan
-
2013.12.26. 16:13
5
Az állatok jótékony hatásúak, de kígyókkal én nem kezeltetném magam. :)
avatar
bigyo92
-
2013.12.22. 14:35
4
jááj :S ha rágondolok is kiráz a hideg
avatar
Verzon
-
2013.12.22. 05:04
3
Biztos hatékony lehet :DD
avatar
Nora16
-
2013.12.10. 23:51
2
Én kipróbálnám mennyire hatékony :)))
avatar
petra19
-
2013.12.10. 11:28
1
Neee :/ nem mernék bevállalni egy ilyen masszázst ..
Elegáns Yoon garbó
A Yoon tervezői elkészítették az idei év egyik legmenőbb garbóját. Ennél a modellnél minden stimmel, hiszen a karcsúsított szabásvonal mellett a színvilág is rendkívül előkelő hatást nyújt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.