Két órányi kerékpározás a levegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt
Szobabicikli a pezsgőfürdőben
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.11.02

Mindannyian egyetértünk abban, hogy nem lehet egyszerre tornázni és pihenni is. Egymás után a kettőt, azt lehet, és általában az edzést követi is a jól megérdemelt pihenés. Itt az ideje megváltoztatnunk az életszemléletünket, mert a FitWet JetBike-ja leszámol ezzel az elmélettel. Ez ugyanis egy pezsgőfürdőben lévő szobabicikli.


Az egyik nem túl régi felfedezés az volt, hogy mindenféle mozgás a vízben sokkal hatékonyabb, mint a levegőn, mert a víznek nagyobb az ellenállása, és mivel sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell tennünk a vízben, sokkal több kalóriát is elégetünk. Azt is tudjuk, hogy biciklizéssel lehet nagyon könnyen nagyon sok kalóriát elégetni.


Sajnos a víz nem a legjobb környezet a biciklizéshez, mert nem erre tervezték. A FitWet JetBike szakít ezzel az elmélettel, ezt pontosan erre tervezték, vízben kerékpározásra. Két órányi kerékpározás a levegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt. Különösen hatékony a fenékizmokra, combokra, vádlikra és hasizmokra, mivel a kimutatások szerint 800 kalóriát lehet vele elégetni óránként. A víz kellemesen hűsít, míg 12 fúvókából áramló víz masszírozza az alsóbb testrészeinket, és pihenteti az izmainkat, az eredmény fantasztikus. És lányok, jó hír, hogy ez nagyon hatékony eszköz a cellulitisz eltüntetésére.


Egy érintőképernyős kijelzőn követhetjük nyomon az elégetett kalóriákat, pulzusunkat és egyéb mozgás közben fontos értékeket. Akik a higiéniáért aggódnak, azoknak sincs mitől félniük, mert minden edzés után leengedhető és újratölthető a víz. Kiskereskedelmi árról és pontos megjelenésről egyelőre még nincsenek információk, de reméljük, nem kell már sokat várnunk rá, hogy élőben is kipróbálhassuk a FitWet Jetbike-ot.

avatar
gepszij
-
2012.11.02. 20:20
3
ez marha nehez lehet :O vizben tekerni
avatar
mandark
-
2012.11.02. 18:04
2
az aquaspinninget már régen feltalálták... :) érdekes viszont hogy itt tényleg hátráltató közeg a víz, a a gyógytornánál pedig épp azt használják ki, hogy kisebb a terhelés az izületekre
avatar
Nora16
-
2012.11.02. 15:10
1
Ez nagyon érdekes találmány! Minden sportot imádok, ami vízzel kapcsolatos, tuti szeretném ezt is.
Emporio Armani gyűrű
Lányok! Nem tudjátok mit vegyetek a párotoknak karácsonyra? Mutatok néhány lehetőséget, rögtön itt is van egy rozsdamentes acélból készült, durván bordázott, Armani logós gyűrű.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.