Két órányi kerékpározás a levegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt
Szobabicikli a pezsgőfürdőben
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.11.02

Mindannyian egyetértünk abban, hogy nem lehet egyszerre tornázni és pihenni is. Egymás után a kettőt, azt lehet, és általában az edzést követi is a jól megérdemelt pihenés. Itt az ideje megváltoztatnunk az életszemléletünket, mert a FitWet JetBike-ja leszámol ezzel az elmélettel. Ez ugyanis egy pezsgőfürdőben lévő szobabicikli.


Az egyik nem túl régi felfedezés az volt, hogy mindenféle mozgás a vízben sokkal hatékonyabb, mint a levegőn, mert a víznek nagyobb az ellenállása, és mivel sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell tennünk a vízben, sokkal több kalóriát is elégetünk. Azt is tudjuk, hogy biciklizéssel lehet nagyon könnyen nagyon sok kalóriát elégetni.


Sajnos a víz nem a legjobb környezet a biciklizéshez, mert nem erre tervezték. A FitWet JetBike szakít ezzel az elmélettel, ezt pontosan erre tervezték, vízben kerékpározásra. Két órányi kerékpározás a levegőn egyenlő fél óra biciklizéssel a víz alatt. Különösen hatékony a fenékizmokra, combokra, vádlikra és hasizmokra, mivel a kimutatások szerint 800 kalóriát lehet vele elégetni óránként. A víz kellemesen hűsít, míg 12 fúvókából áramló víz masszírozza az alsóbb testrészeinket, és pihenteti az izmainkat, az eredmény fantasztikus. És lányok, jó hír, hogy ez nagyon hatékony eszköz a cellulitisz eltüntetésére.


Egy érintőképernyős kijelzőn követhetjük nyomon az elégetett kalóriákat, pulzusunkat és egyéb mozgás közben fontos értékeket. Akik a higiéniáért aggódnak, azoknak sincs mitől félniük, mert minden edzés után leengedhető és újratölthető a víz. Kiskereskedelmi árról és pontos megjelenésről egyelőre még nincsenek információk, de reméljük, nem kell már sokat várnunk rá, hogy élőben is kipróbálhassuk a FitWet Jetbike-ot.

avatar
gepszij
-
2012.11.02. 20:20
3
ez marha nehez lehet :O vizben tekerni
avatar
mandark
-
2012.11.02. 18:04
2
az aquaspinninget már régen feltalálták... :) érdekes viszont hogy itt tényleg hátráltató közeg a víz, a a gyógytornánál pedig épp azt használják ki, hogy kisebb a terhelés az izületekre
avatar
Nora16
-
2012.11.02. 15:10
1
Ez nagyon érdekes találmány! Minden sportot imádok, ami vízzel kapcsolatos, tuti szeretném ezt is.
Csíkos Diesel garbó
Bizonyára sokan meglepődtök, de a YOOX új kínálatának eddigi legütősebb garbóját a Diesel hozta!

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.