Közel 300 négyzetméteres üzlet New York belvárosában várja az érdeklődőket
Sztárokkal ünnepelte új butikját az IWC
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.05.02

Kis tĂşlzĂĄssal egĂŠsz New York arrĂłl az ĂłraĂźzletről beszĂŠl, ami a napokban nyitott meg a vĂĄsĂĄrlĂłk szĂĄmĂĄra a Madison Avenue frekventĂĄlt rĂŠszĂŠn. Az IWC Ăşj kĂśzponti butikja hatalmas mĂŠretĂŠvel ĂŠs pazar kialakĂ­tĂĄsĂĄval vilĂĄgos Ăźzenetet kĂźldĂśtt a konkurenseknek: Az IWC mĂŠg mindig az ĂŠlvonalban van.

Megnyitott az IWC új butikja
New Yorkban
Megnyitott az IWC új butikja New Yorkban

A kĂśzel 300 nĂŠgyzetmĂŠteres, kĂŠtszintes, feltűnően vilĂĄgĂ­tĂł logĂłkkal dĂ­szĂ­tett Ăźzletet valĂłsĂĄggal elleptĂŠk a meghĂ­vottak a VIP megnyitĂł estĂŠjĂŠn. A vendĂŠgek kĂśzĂśtt olyan nehĂŠzsĂşlyĂş boxlegendĂĄk voltak, mint Evander Holyfield ĂŠs Larry Holmes, de megjelentek vilĂĄgszerte ismert szĂ­nĂŠszek ĂŠs modellek is, mint Matthew Fox, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Karolina Kurkova ĂŠs Adriana Lima.

Georges Kern, az IWC vezére
megnyitja az új üzletet
Georges Kern, az IWC vezére megnyitja az új üzletet

Egy ĂłraĂźzlet lĂŠnyegĂŠben elfĂŠrne az ĂĄtadott Ăşj zĂĄszlĂłshajĂł emeletĂŠn is, ĂĄm az IWC a presztĂ­zs nĂśvelĂŠse ĂŠrdekĂŠben dĂśntĂśtt egy a szokvĂĄnyosnĂĄl jĂłval nagyobb, tĂĄgasabb ĂŠs exkluzĂ­vabb Ăźzlet mellett. A megnyitĂłn a svĂĄjci cĂŠg bemutatta legĂşjabb limitĂĄlt karĂłrĂĄjĂĄt is, ami az idĂŠn 70 ĂŠves Muhammad Ali vilĂĄgbajnok ĂśkĂślvĂ­vĂł miatti tiszteletből kĂŠszĂźlt. A 46mm-es ĂĄtmĂŠrőjű, bőrszĂ­jas modellt az IWC sajĂĄt szerkezete műkĂśdteti, mely impozĂĄns, 7 napos jĂĄrĂĄstartalĂŠkot biztosĂ­t az ĂłrĂĄnak. A Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Alit kizĂĄrĂłlag az amerikai piacra szĂĄnjĂĄk, tovĂĄbbĂĄ az Ăşj Ăźzletbe betĂŠrő ĂŠrdeklődőknek mĂĄjus vĂŠgĂŠig lehetősĂŠgĂźk nyĂ­lik arra is, hogy a legendĂĄs sportolĂł karrierjĂŠbe is belepillantsanak, a butikban elhelyezett sok-sok kĂŠp ĂĄltal, amiket Howard Bingham fotogrĂĄfus kĂŠszĂ­tett AlirĂłl.

 Chris Hemsworth, Channing
Tatum és Joe Manganiello színészek a megnyitón
Chris Hemsworth, Channing Tatum és Joe Manganiello színészek a megnyitón

A Lostban befutott Matthew
Fox is megjelent az üzletben
A Lostban befutott Matthew Fox is megjelent az üzletben

Boxlegendák: Evander
Holyfield és Larry Holmes
Boxlegendák: Evander Holyfield és Larry Holmes

Howard Bingham fotográfus,
Georges Kern IWC vezér és Larry Holmes ökölvívó
Howard Bingham fotográfus, Georges Kern IWC vezér és Larry Holmes ökölvívó

Karolina Kurkova és Adriana
Lima is megismerkedtek az új butikkal
Karolina Kurkova és Adriana Lima is megismerkedtek az új butikkal

250 példányban jelenik meg az
IWC Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Ali
250 példányban jelenik meg az IWC Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Ali

Kapcsolódó cikkek
Az IWC egy 500 darabos limitĂĄciĂłban megjelenő Ăşj Pilot modellről szĂĄmolt be a napokban. A Pilot's Watch Saint Exupery 2012 nevet viselő ĂłrĂĄt a vilĂĄghĂ­rű ismertsĂŠgű francia Ă­rĂłrĂłl, Antoine de Saint-ExupĂŠry-ről neveztĂŠk el, akinek olyan nagy sikerű kĂśnyveit ismerhetjĂźk, mint Az Éjszakai repĂźlĂŠs, vagy A kis herceg.
Az IWC az előzetes vĂĄrakozĂĄsok szerint Ăśt Ăşj modellel vĂĄg neki a 2012-es ĂŠvnek, ezek egyike a Pilot Chronograph Top Gun Miramar, amivel a svĂĄjci gyĂĄr a kaliforniai Miramar haditengerĂŠszeti lĂŠgi tĂĄmaszpontnak kĂ­vĂĄn emlĂŠket ĂĄllĂ­tani.
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
Kristen Stewart megjelenĂŠsĂŠt igen erős kritikĂĄk szoktĂĄk ĂŠrni, lezser, kĂśnnyed, laza hĂŠtkĂśznapi viseletei miatt. SzĂźletĂŠsnapja alkalmĂĄbĂłl egy rĂśvid ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst olvashattok a legemlĂŠkezetesebb ruhĂĄirĂłl.
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvĂĄrmĂŠdiĂĄrĂłl, ezĂŠrt Ăşgy dĂśntĂśttĂźnk, hogy egy asztalhoz ĂźltetjĂźk a Starity ĂŠs a Trendmagazin vezetőjĂŠt.
Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről.
avatar
urbanjoco
-
2012.05.06. 02:13
3
Hú ide már akkor is élmény bemenni ha nem vásárolsz semmit!
avatar
lacko
-
2012.05.03. 23:32
2
zsír!
avatar
swissfan
-
2012.05.02. 21:49
1
Ilyen nagy óraboltot még sosem láttam...
Emporio Armani gyűrű
Lányok! Nem tudjátok mit vegyetek a párotoknak karácsonyra? Mutatok néhány lehetőséget, rögtön itt is van egy rozsdamentes acélból készült, durván bordázott, Armani logós gyűrű.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummĂĄ vĂĄlt katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanĂĄsa ĂĄrnyĂŠkolta be, az ĂŠv egyik legnagyobb slĂĄgere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂŠsĂŠvel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.