Közel 300 négyzetméteres üzlet New York belvárosában várja az érdeklődőket
Sztárokkal ünnepelte új butikját az IWC
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.05.02

Kis tĂşlzással egĂ©sz New York arrĂłl az ĂłraĂĽzletről beszĂ©l, ami a napokban nyitott meg a vásárlĂłk számára a Madison Avenue frekventált rĂ©szĂ©n. Az IWC Ăşj központi butikja hatalmas mĂ©retĂ©vel Ă©s pazar kialakĂ­tásával világos ĂĽzenetet kĂĽldött a konkurenseknek: Az IWC mĂ©g mindig az Ă©lvonalban van.

Megnyitott az IWC új butikja
New Yorkban
Megnyitott az IWC új butikja New Yorkban

A közel 300 nĂ©gyzetmĂ©teres, kĂ©tszintes, feltűnően világĂ­tĂł logĂłkkal dĂ­szĂ­tett ĂĽzletet valĂłsággal elleptĂ©k a meghĂ­vottak a VIP megnyitĂł estĂ©jĂ©n. A vendĂ©gek között olyan nehĂ©zsĂşlyĂş boxlegendák voltak, mint Evander Holyfield Ă©s Larry Holmes, de megjelentek világszerte ismert szĂ­nĂ©szek Ă©s modellek is, mint Matthew Fox, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Karolina Kurkova Ă©s Adriana Lima.

Georges Kern, az IWC vezére
megnyitja az új üzletet
Georges Kern, az IWC vezére megnyitja az új üzletet

Egy ĂłraĂĽzlet lĂ©nyegĂ©ben elfĂ©rne az átadott Ăşj zászlĂłshajĂł emeletĂ©n is, ám az IWC a presztĂ­zs növelĂ©se Ă©rdekĂ©ben döntött egy a szokványosnál jĂłval nagyobb, tágasabb Ă©s exkluzĂ­vabb ĂĽzlet mellett. A megnyitĂłn a svájci cĂ©g bemutatta legĂşjabb limitált karĂłráját is, ami az idĂ©n 70 Ă©ves Muhammad Ali világbajnok ökölvĂ­vĂł miatti tiszteletből kĂ©szĂĽlt. A 46mm-es átmĂ©rőjű, bőrszĂ­jas modellt az IWC saját szerkezete működteti, mely impozáns, 7 napos járástartalĂ©kot biztosĂ­t az Ăłrának. A Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Alit kizárĂłlag az amerikai piacra szánják, továbbá az Ăşj ĂĽzletbe betĂ©rő Ă©rdeklődőknek május vĂ©gĂ©ig lehetősĂ©gĂĽk nyĂ­lik arra is, hogy a legendás sportolĂł karrierjĂ©be is belepillantsanak, a butikban elhelyezett sok-sok kĂ©p által, amiket Howard Bingham fotográfus kĂ©szĂ­tett AlirĂłl.

 Chris Hemsworth, Channing
Tatum és Joe Manganiello színészek a megnyitón
Chris Hemsworth, Channing Tatum és Joe Manganiello színészek a megnyitón

A Lostban befutott Matthew
Fox is megjelent az üzletben
A Lostban befutott Matthew Fox is megjelent az üzletben

Boxlegendák: Evander
Holyfield és Larry Holmes
Boxlegendák: Evander Holyfield és Larry Holmes

Howard Bingham fotográfus,
Georges Kern IWC vezér és Larry Holmes ökölvívó
Howard Bingham fotográfus, Georges Kern IWC vezér és Larry Holmes ökölvívó

Karolina Kurkova és Adriana
Lima is megismerkedtek az új butikkal
Karolina Kurkova és Adriana Lima is megismerkedtek az új butikkal

250 példányban jelenik meg az
IWC Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Ali
250 példányban jelenik meg az IWC Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Ali

Kapcsolódó cikkek
Az IWC egy 500 darabos limitáciĂłban megjelenő Ăşj Pilot modellről számolt be a napokban. A Pilot's Watch Saint Exupery 2012 nevet viselő Ăłrát a világhĂ­rű ismertsĂ©gű francia Ă­rĂłrĂłl, Antoine de Saint-ExupĂ©ry-ről neveztĂ©k el, akinek olyan nagy sikerű könyveit ismerhetjĂĽk, mint Az Éjszakai repĂĽlĂ©s, vagy A kis herceg.
Az IWC az előzetes várakozások szerint öt Ăşj modellel vág neki a 2012-es Ă©vnek, ezek egyike a Pilot Chronograph Top Gun Miramar, amivel a svájci gyár a kaliforniai Miramar haditengerĂ©szeti lĂ©gi támaszpontnak kĂ­ván emlĂ©ket állĂ­tani.
3,244,500 Huf / 10,500 Eur
3,522,600 Huf / 11,400 Eur
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Az utĂłbbi időben számtalan kĂ©rdĂ©s merĂĽlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂ©rkeztek a válaszok!
avatar
urbanjoco
-
2012.05.06. 02:13
3
Hú ide már akkor is élmény bemenni ha nem vásárolsz semmit!
avatar
lacko
-
2012.05.03. 23:32
2
zsír!
avatar
swissfan
-
2012.05.02. 21:49
1
Ilyen nagy óraboltot még sosem láttam...
Elegáns Yoon garbó
A Yoon tervezői elkészítették az idei év egyik legmenőbb garbóját. Ennél a modellnél minden stimmel, hiszen a karcsúsított szabásvonal mellett a színvilág is rendkívül előkelő hatást nyújt.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.