Közel 300 négyzetméteres üzlet New York belvárosában várja az érdeklődőket
Sztárokkal ünnepelte új butikját az IWC
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.05.02

Kis túlzással egész New York arról az óraüzletről beszél, ami a napokban nyitott meg a vásárlók számára a Madison Avenue frekventált részén. Az IWC új központi butikja hatalmas méretével és pazar kialakításával világos üzenetet küldött a konkurenseknek: Az IWC még mindig az élvonalban van.

Megnyitott az IWC új butikja
New Yorkban
Megnyitott az IWC új butikja New Yorkban

A közel 300 négyzetméteres, kétszintes, feltűnően világító logókkal díszített üzletet valósággal ellepték a meghívottak a VIP megnyitó estéjén. A vendégek között olyan nehézsúlyú boxlegendák voltak, mint Evander Holyfield és Larry Holmes, de megjelentek világszerte ismert színészek és modellek is, mint Matthew Fox, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Karolina Kurkova és Adriana Lima.

Georges Kern, az IWC vezére
megnyitja az új üzletet
Georges Kern, az IWC vezére megnyitja az új üzletet

Egy óraüzlet lényegében elférne az átadott új zászlóshajó emeletén is, ám az IWC a presztízs növelése érdekében döntött egy a szokványosnál jóval nagyobb, tágasabb és exkluzívabb üzlet mellett. A megnyitón a svájci cég bemutatta legújabb limitált karóráját is, ami az idén 70 éves Muhammad Ali világbajnok ökölvívó miatti tiszteletből készült. A 46mm-es átmérőjű, bőrszíjas modellt az IWC saját szerkezete működteti, mely impozáns, 7 napos járástartalékot biztosít az órának. A Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Alit kizárólag az amerikai piacra szánják, továbbá az új üzletbe betérő érdeklődőknek május végéig lehetőségük nyílik arra is, hogy a legendás sportoló karrierjébe is belepillantsanak, a butikban elhelyezett sok-sok kép által, amiket Howard Bingham fotográfus készített Aliról.

 Chris Hemsworth, Channing
Tatum és Joe Manganiello színészek a megnyitón
Chris Hemsworth, Channing Tatum és Joe Manganiello színészek a megnyitón

A Lostban befutott Matthew
Fox is megjelent az üzletben
A Lostban befutott Matthew Fox is megjelent az üzletben

Boxlegendák: Evander
Holyfield és Larry Holmes
Boxlegendák: Evander Holyfield és Larry Holmes

Howard Bingham fotográfus,
Georges Kern IWC vezér és Larry Holmes ökölvívó
Howard Bingham fotográfus, Georges Kern IWC vezér és Larry Holmes ökölvívó

Karolina Kurkova és Adriana
Lima is megismerkedtek az új butikkal
Karolina Kurkova és Adriana Lima is megismerkedtek az új butikkal

250 példányban jelenik meg az
IWC Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Ali
250 példányban jelenik meg az IWC Big Pilot’s Watch Edition Muhammad Ali

Kapcsolódó cikkek
Az IWC egy 500 darabos limitációban megjelenő új Pilot modellről számolt be a napokban. A Pilot's Watch Saint Exupery 2012 nevet viselő órát a világhírű ismertségű francia íróról, Antoine de Saint-Exupéry-ről nevezték el, akinek olyan nagy sikerű könyveit ismerhetjük, mint Az Éjszakai repülés, vagy A kis herceg.
Az IWC az előzetes várakozások szerint öt új modellel vág neki a 2012-es évnek, ezek egyike a Pilot Chronograph Top Gun Miramar, amivel a svájci gyár a kaliforniai Miramar haditengerészeti légi támaszpontnak kíván emléket állítani.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
urbanjoco
-
2012.05.06. 02:13
3
Hú ide már akkor is élmény bemenni ha nem vásárolsz semmit!
avatar
lacko
-
2012.05.03. 23:32
2
zsír!
avatar
swissfan
-
2012.05.02. 21:49
1
Ilyen nagy óraboltot még sosem láttam...
Barna Emporio Armani csizma
A sötétbarna színű, minőségi bőrből készült, enyhén koptatott modell az Emporio Armani jelentette meg.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.