Mint a kullancsok
Támadnak a lesifotósok
11 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.05.05

A népszerűségnek ára van. Ha valaki ismerté válik, például egy sikeres film vagy TV műsor szereplőjeként, nemcsak a sztárvilág csillogó oldalával találkozhat, hanem a hátrányait is megismerheti. Hiszen sokakat érdekel egy híresség magánélete, privát szférája. Ezért egy celebnek fel kell készülnie a lesifotósok támadásaira is. Először Federico Fellini Az édes élet című filmjében ismerte meg őket a világ, és azóta követik a hírességeket.

Öreg Gekko nem vén Gekko. Nemrég megismerhettünk egy videót, amin - a Tőzsdecápák Mr. Gordon Gekkója – Michael Duglas és felesége, Catherine Zeta-Jones keveredett csetepatéba egy fotóssal, miközben autójuktól a szállodájukig próbáltak meg eljutni, átvágva a rengeteg odasereglett, fotót és videót készítő emberek között. A nagy kavarodásban nem nagyon látott senki semmit egészen addig, amíg Zeta-Jones fel nem kiáltott: Az a fickó ököllel megütött, rendőrt akarok.Sokak kedvenc sztárjának sem kellett több, személyesen vett elégtételt felesége állítólagos támadóján. Douglas bebizonyította, hogy a rák legyőzése után ismét ereje teljében van, jól megrángatta az illetőt. Mintha valamelyik filmjének jelenetét néznénk, olyan hatásosra sikeredett a revans. A történtek ellenére a házaspár nem fordult a rendőrséghez.

A Twilight Saga-nak köszönhetően manapság igencsak népszerű, így a lesifotósok zaklatásainak is rendszeresen ki van téve. Egy idő után tényleg idegesítő lehet, ahogy pofátlan módon zaklatják, egészen közelről villantják a vakut a szemébe. Néha valóságos tortúrának érezheti a zaklatásokat.Több videó is fellelhető ezekről az esetekről, de az egyiken különösen jól látszik, hogy mennyire megviseli a folyamatos zaklatás. Tényleg szinte minden pillanatában a nyomában van valaki fényképezőgéppel vagy kamerával, hogy megörökítse akár csak azt, ahogy kiszáll a kocsijából és be akar menni egy épületbe.

És egy kis hazai. Néhány éve emlékezetes dolog történt Hujber Ferenccel egy budapesti bevásárlóközpontban. Ugyanis egy riporter kezéből kikapta a kamerát és ledobta a negyedik emeletről, a népszerű színész később azt nyilatkozta, hogy így akart visszavágni annak az internetes lapnak, amelyik pocskondiázta a feleségét. Az eset után az említett lap munkatársai és Hujber között hosszas üzengetés és adok-kapok zajlott.


Sokan azzal vádolták Ferit, hogy legrosszabb esetben akár meg is ölhetett volna valakit a félkilós kamerával, amely négyemeletnyi szabadesés után bizony valóban veszélyes lehet, illetve a lap szerint semmi köze sem volt a dolognak semmilyen korábbi sérelmekhez. Az ittas és agresszíven viselkedő színész a pillanat hevében balhézott.

A közelmúltban megtartott királyi esküvő kapcsán eszünkbe juthat Diana hercegnő halála is, ahol szintén a - kullancs módjára tapadó - lesifotósok, pontosabban az előlük való menekülés került a középpontba. A hercegnő, akit a szívek királynőjeként is emlegetnek, Párizsban szenvedett halálos autóbalesetet, miközben az őt követő sok fotós elől menekültek.


A nyomozás során felmerült annak lehetősége is, hogy valamelyik újságíró autójával ütközött a Dianát szállító jármű és ennek következtében történt a baleset, de senkit nem ítéltek el az ügyben. A hivatalos szakvélemény szerint a sofőr meglehetősen ittas volt és ez okozta elsősorban a balesetet.

Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
avatar
Nora16
-
2011.05.09. 13:43
11
amerikában nagyon bevállalósak a paparazzik.. :D ha kell akkor még fára is másznak =)
avatar
Xnorbi
-
2011.05.08. 18:14
10
simán bevállalnak még egy verést is, mert ha jó képeket készítenek akkor szép summát kapnak a lapoktól :P
avatar
andy
-
2011.05.08. 16:17
9
nem tudom hogy bírják.. én utálom ha fotóznak, biztos nekimennék:P
avatar
biropeti
-
2011.05.07. 21:44
8
Szegény Pattinsonra nagyon rászálltak, mondjuk az is elég kemény hogy kihívta a rendőrséget. :)
avatar
donvito
-
2011.05.06. 14:42
7
Hujber elég paraszt volt. Mr.Gekko pedig nagymenő :P
avatar
vicany
-
2011.05.06. 10:16
6
Húha, Michael D. most nagyon szimpi lett,
egy igazi férfi így viselkedik ! :) :)
Amúgy a cikk is nagyon érdekes !
avatar
Marcipan
-
2011.05.06. 00:17
5
Szegény Robot kikészítik a fotósok és ez nem először fordul elő! Nagyon sajnálom!
avatar
DaNi
-
2011.05.05. 22:58
4
Hujber Feri nem sokat tökölt... :D Végül kifizette a kamerát?
avatar
Shadow88
-
2011.05.05. 20:14
3
Hát elég rámenősek néha a paparazzik!
avatar
Chewaa
-
2011.05.05. 19:24
2
Michael Douglas az új Chuck Norris :D
avatar
Burton
-
2011.05.05. 17:19
1
Hujber elég \"bátor\" volt..
Prémium Dolce&Gabbana blézer
A YOOX új kollekcióinak a legütősebb és legegyedibb zakóját ezúttal is a Dolce & Gabbana hozza.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.