Trendmagazin

Távol a világ nyüzsgő zajától

A Raffles Praslin Resort a Seychelles szigetvilág második legnagyobb szigetének csúcsán található

2012.12.26 | Munkatársunktól

A Raffles Praslin Resort a Seychelles szigetvilág második legnagyobb szigetének, Praslinnak az északi csúcsán található, Anse Tamakában. A lélegzetelállító óceáni kilátás mellett különleges stílusával is csábítja azokat, akik szeretnének eltávolodni az élet zajától és a mindennapos rohanástól.


A Raffles Praslin 86 villája egy domboldalon fekszik szemben az Indiai-óceánnal. Az egy és két hálószobás lakosztályok mindegyikéhez tartozik egy saját terasz és medence. Nagy, kényelmes ágy, kávéfőző, a teraszon kialakított zuhany és fürdőkád nyújt a lakóinak különleges kényelmet. Minden terasz az óceánra néz. A büféétterem indiai-óceáni stílussal fűszerezett mediterrán ízekkel és témavacsorákkal várja a vendégeket. A halétterem frissen fogott hal- és rákételekkel várja a tenger gyümölcseit kedvelőket. Azok, akik nem akarnak a központi éttermekben étkezni, bárhol a Resort területén élvezhetik az éttermek kínálatát, hiszen akár a teraszodon is feltálalják neked.


Vízisportokkal, edzőteremmel, spa központtal és szigettúrákkal szórakoztatják a vendégeket nappal, éjjel a bárban DJ és élőzene is vár. Ha a tenger élővilága érdekel, nagyon jó lehetőségeket találsz itt snorkellingezésre és búvárkodásra is. Mindezt a kényelmet és nyugalmat te is megkaphatod 390 eurótól egy éjszakára.