Richard Nicoll a Vodafone-nal működött együtt a táska megalkotásakor
Telefont is képes tölteni Nicoll új táskája
7 hozzászólás
Nagy Anna    2012.02.21

Mindig előrukkolnak meglepő kreációkkal a tervezők a London Fashion Weeken, amik aztán napokig lekötik a sajtó figyelmét. Idén Richard Nicoll új kollekciójának egyike, egy elegáns fehér táska került a célkeresztbe, ugyanis a divatos táska képes tölteni a nálunk lévő telefonunkat.

Richard Nicoll a modern idők
szerint tervez
Richard Nicoll a modern idők szerint tervez

A Vodafone-nal közösen létrehozott táskát elég otthon feltöltenünk egy kábellel, ami a külső részéhez mágnesesen kapcsolódik, majd ha útnak indulunk, akkor két napon át képes tölteni telefonunkat (ez lehet Blackberry, iPhone és egyéb Androidos készülék).


Nicoll a Telegraph-nak adott interjújában elmondta, hogy az egész új kollekcióját a modern időknek megfelelően tervezte meg, így minden kreációjában megjelenik az emberek munkához való viszonya és az ezt könnyebbé tevő anyagok, formák és megoldások.


A telefont tölteni képes bőrtáska idén nyáron kerül a boltok polcaira.

avatar
sunshine
-
2012.02.25. 21:09
7
nagy szükség lehet egy ilyenre pff
avatar
Canga
-
2012.02.22. 19:29
6
ilyen táskával úgyis olyan helyen jelenik meg mindenki ahol van áram, ezért sok értelme nincs..
avatar
zZz
-
2012.02.22. 17:08
5
lisa: ha nem találják ki akkor nagy gondban lennénk, ugye? :)) legközelebb mi jön? kávét is megfőzi a táska útközben?
avatar
zZz
-
2012.02.22. 17:08
4
lisa: ha nem találják ki akkor nagy gondban lennénk, ugye? :)) legközelebb mi jön? kévát is megfőzi a táska útközben?
avatar
Tompi
-
2012.02.22. 15:40
3
Az ötlet nem rossz, túratáskákba kéne beépíteni. :D
avatar
gabesz21
-
2012.02.22. 12:06
2
ilyet inkább nekünk férfiaknak tervezzenek! :p
avatar
lisa
-
2012.02.21. 23:01
1
csak erre volt szükségünk!! :O
Fiatalos D&G zakó
A sok fényes, feltűnő dizájnerzakó között szükségünk lehet visszafogottabb darabokra is, amiket sokféle ruhával párosíthatunk. Ilyen ez a sötétkék D&G sportzakó is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.