2.900 dollárba kerül az egyedi gömb
Telepíthető szoba - Cocoon 1
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.17

Ebben a forradalmi bútordarabban aludhatunk, pihenhetünk, heverészhetünk, vagy akár főzhetünk is. A zürichi székhelyű Micasa Lab fejlesztette ki, aki korábban már megdöbbentette a tervezői világot a hagyományos hintaszék újragondolásával, az iPad hintaszékkel, vagyis az iRock-kal, amellyel még az iOs-t használó kütyüink is feltölthetők. A Cocoon 1 a bútorok új nemzedékéhez tartozik, átlépve a tér és a tárgyak közti határvonalat, és megváltoztatva az elképzeléseinket egy bútorról. Az a 2.900 dollár valóban semmiség, amikor szükségünk van egy pihenőhelyre, vagy csak egyedül akarunk lenni az emberek között.


A Cocoon 1-hez különböző modulokat adhatunk a főzőmodultól az alvómodulon át a tároló modulig. A gömb elég nagy ahhoz, hogy egy olyan szobát alkossunk, aminek szabadon változtathatjuk a funkcióját. A 180 cm átmérőjű Cocoon 1 teljesen átlátszó és rengeteg kiegészítőt adnak hozzá, hogy különböző helyekre és módokon állíthassuk fel. Állíthatjuk padlóra, felakaszthatjuk, vagy lelógathatjuk a plafonról. Jár hozzá egy háló is, amivel kiakaszthatjuk két fa vagy épület közé, vagy összeköthetjük más Cocoon gömbökkel.

Minden Cocoon 1-hez három alapmodul jár, a Foundation 360 modul és két Pillow 90 modul. Ezeket szabadon variálhatjuk, vagy kicserélhetjük más modulokra, hogy az igényeinkre alakíthassuk.

Cimkék: bútor, dizájn, high-tech,
avatar
flashy2
-
2012.12.21. 17:53
3
like :))
avatar
Ricsiboy
-
2012.12.18. 14:10
2
Egy ilyennel a zöldben.. Bírnám :D
avatar
Tompi
-
2012.12.17. 20:40
1
Menő! Csak kár hogy átlátszó, nem?
Barna D&G nyakkendő
Ugyan a Dress for Less nem éppen a legmegfelelőbb hely, ha Dolce&Gabbana cuccokat keresünk, de azért néha még ott is felbukkan néhány érdekes darab.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.