2.900 dollárba kerül az egyedi gömb
Telepíthető szoba - Cocoon 1
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.17

Ebben a forradalmi bútordarabban aludhatunk, pihenhetünk, heverészhetünk, vagy akár főzhetünk is. A zürichi székhelyű Micasa Lab fejlesztette ki, aki korábban már megdöbbentette a tervezői világot a hagyományos hintaszék újragondolásával, az iPad hintaszékkel, vagyis az iRock-kal, amellyel még az iOs-t használó kütyüink is feltölthetők. A Cocoon 1 a bútorok új nemzedékéhez tartozik, átlépve a tér és a tárgyak közti határvonalat, és megváltoztatva az elképzeléseinket egy bútorról. Az a 2.900 dollár valóban semmiség, amikor szükségünk van egy pihenőhelyre, vagy csak egyedül akarunk lenni az emberek között.


A Cocoon 1-hez különböző modulokat adhatunk a főzőmodultól az alvómodulon át a tároló modulig. A gömb elég nagy ahhoz, hogy egy olyan szobát alkossunk, aminek szabadon változtathatjuk a funkcióját. A 180 cm átmérőjű Cocoon 1 teljesen átlátszó és rengeteg kiegészítőt adnak hozzá, hogy különböző helyekre és módokon állíthassuk fel. Állíthatjuk padlóra, felakaszthatjuk, vagy lelógathatjuk a plafonról. Jár hozzá egy háló is, amivel kiakaszthatjuk két fa vagy épület közé, vagy összeköthetjük más Cocoon gömbökkel.

Minden Cocoon 1-hez három alapmodul jár, a Foundation 360 modul és két Pillow 90 modul. Ezeket szabadon variálhatjuk, vagy kicserélhetjük más modulokra, hogy az igényeinkre alakíthassuk.

Cimkék: bútor, dizájn, high-tech,
avatar
flashy2
-
2012.12.21. 17:53
3
like :))
avatar
Ricsiboy
-
2012.12.18. 14:10
2
Egy ilyennel a zöldben.. Bírnám :D
avatar
Tompi
-
2012.12.17. 20:40
1
Menő! Csak kár hogy átlátszó, nem?
Hugo Boss 'Waldon' mandzsettagomb
A kifinomult eleganciával rendelkező férfiak fontos kiegészítője a mandzsettás ing. A Hugo Boss új kollekciójában találunk egy 'Waldon' elnevezésű, fényezett palládiumból készült, csavart barázdákkal díszített mandzsettagombot, ami "semleges" színe miatt bármilyen típusú inghez és öltönyhöz passzolhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.