Egy különleges éjszaka a csillagok alatt, kényelemben
Költözz egy buborékba!
5 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.03.01

Pierre Stephane Dumas francia tervező munkája ez a különleges buborékkunyhó, mellyel testközelbe kerülhetünk a természettel – kényelemben és biztonságban.


A kortárs stílusú, hordozható átlátszó buborékok megadják a lehetőséget az emberek számára, hogy a természet közepén, mindentől félrevonulva tölthessenek el egy különleges estét a megszokott kényelemben úgy, hogy közben a környezetben sem tesznek kárt.


A buborékok két kiszerelésben készülnek: van hálószoba, és van nappali, és ezekből természetesen bármennyi vásárolható. A kínálatban megtalálhatóak teljesen átlátszó, és részben fedett búrák is, melyek egyébként megerősített, tűzálló, UV-sugárzást át nem eresztő műanyagból készülnek. A gömb alakot egy ventilátor szolgáltatja, és ez felelős a levegő cserélődéséért is.


A buborékba bőven befér egy franciaágy, és még zárható ajtaja is van. A 4 méter átmérőjű helységeknek szétszerelhető fapadlója van, a búra pedig összehajtogatható, így ha máshova szeretne valaki „költözni”, a franciaágy szállításával még nagyobb gondja lesz, mint magával a lakással.

A különleges buborékok legolcsóbb darabja kicsit több, mint kétmillió forintba kerül.

Cimkék: buborék, természet,
avatar
Angelina
-
2012.07.11. 16:09
5
Ezzel már nyugodtan el lehetne indulni a fesztiválokra :)
avatar
anitaa
-
2012.07.11. 14:16
4
Nagyonn jo lehet :)
avatar
Molly
-
2012.03.04. 19:16
3
jajj de szuppppiii:)
avatar
Ricsiboy
-
2012.03.04. 16:20
2
Táborozni jó lenne ilyenben de a 2 milla miatt nem fog összejönni :D
avatar
Sonic
-
2012.03.02. 21:22
1
En bekoltoznek! Taborozni ilyenben zsir lehet.
Stílusos Fabi sneaker
Rendkívül stílusos és egyedi fekete sneaker a Fabi tervezőitől. A dizájnerek egy átlagos - ámde minőségi - fekete bőrcipő helyett alkottak valami mást. Egy kicsit extrábbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.