Hat termékkel jön a divatguru
Tom Ford férfi bőrápolókkal hódít
1 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.10.31

Tom Ford egy rövidfilmben mutatja be a most debütáló bőrápolóit, a kisfilm főszereplője pedig nem más, mint a kubai férfi modell, Juan Betancourt. „Úgy vélem, hogy minden embernek meg kell adnia a módját annak, hogy törődjön magával, és azzal, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, a környezetünket tiszteljük meg.” - mondta a videó szemléltetésekor a divatguru.


November elsején mutatják majd be először a nagyközönségnek azt a kisfilmet, melyben hat multifunkciós termék lesz majd látható, melyek arra lettek tervezve, hogy megnyugtassák, revitalizálják, és hidratálják az arcbőrt. A termékek között szerepel arctisztító 48 dollárért, olajmentes hidratáló krém 105 dollárért, fáradság elleni szemkrém 75 dollárért, hidratáló ajakbalzsam 60 dollárért, tisztító maszk 60 dollárért, és végül bőr revitalizáló koncentrátum 150 dolláros áron.Érdekesség, hogy a tervező két férfiaknak szóló kozmetikumot is készített, az egyik bronzosító, a másik pedig korrektor, mely különböző bőrszín árnyalatokhoz illik. Vajon Tom Ford ezentúl a férfiaknak szóló kozmetikumok gyártásának az élvonalában lesz majd? A „Tom Ford For Men” termékcsalád a névadó saját ötletei alapján valósult meg, és minden tükröződik benne, amit a megalkotója szeretett volna: egyszerű, egyenes, és intuitív.

Cimkék: divat, Tom Ford,
Szürke Tommy Hilfiger pulóver
A Tommy Hilfiger pulóverei minőségiek, ugyanakkor mégis hordhatók a "szürke hétköznapokon" is, amikor nem szeretnénk úgy kiöltözni, de mégis sportosan elegáns benyomást szeretnénk elérni az emberekben.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.