Trendmagazin

Tom Ford férfi bőrápolókkal hódít

Hat termékkel jön a divatguru

2013.10.31 | Munkatársunktól

Tom Ford egy rövidfilmben mutatja be a most debütáló bőrápolóit, a kisfilm főszereplője pedig nem más, mint a kubai férfi modell, Juan Betancourt. „Úgy vélem, hogy minden embernek meg kell adnia a módját annak, hogy törődjön magával, és azzal, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, a környezetünket tiszteljük meg.” - mondta a videó szemléltetésekor a divatguru.


November elsején mutatják majd be először a nagyközönségnek azt a kisfilmet, melyben hat multifunkciós termék lesz majd látható, melyek arra lettek tervezve, hogy megnyugtassák, revitalizálják, és hidratálják az arcbőrt. A termékek között szerepel arctisztító 48 dollárért, olajmentes hidratáló krém 105 dollárért, fáradság elleni szemkrém 75 dollárért, hidratáló ajakbalzsam 60 dollárért, tisztító maszk 60 dollárért, és végül bőr revitalizáló koncentrátum 150 dolláros áron.



Érdekesség, hogy a tervező két férfiaknak szóló kozmetikumot is készített, az egyik bronzosító, a másik pedig korrektor, mely különböző bőrszín árnyalatokhoz illik. Vajon Tom Ford ezentúl a férfiaknak szóló kozmetikumok gyártásának az élvonalában lesz majd? A „Tom Ford For Men” termékcsalád a névadó saját ötletei alapján valósult meg, és minden tükröződik benne, amit a megalkotója szeretett volna: egyszerű, egyenes, és intuitív.