Az 50. évfordulóra adták ki
Tömör arany óra az Omegától
Munkatársunktól    2014.09.29    2 hozzászólás

Új karórát mutatott be a napokban az Omega. Az egyre jobb eladási számokat produkáló svájci márka ezúttal a legsikeresebb reklámszlogenjét, a 007-es ügynököt vette elő. A Seamaster Aqua Terra Goldfinger nevű óra A legendás James Bond filmet eleveníti meg, méghozzá fullarany kivitelben.

Szokatlan húzás ez az Omegától, hiszen eladott óráik döntő többsége acél, most azonban úgy tűnik, erősítenének a jóval drágább és ezáltal nagyobb presztízst jelentő tömör arany időmérők piacán is. Különös az is, hogy nem a manapság divatos vörös aranyra esett a választásuk, az Aqua Terra Goldfinger 18 ugyanis karátos sárga aranyból készült (mely nemesfémet leginkább a Rolex tart életben). A 38.5 mm-es átmérő is a tradíciót és a visszafogottságot mutatja, míg a tokban az Omega saját fejlesztésű automata szerkezete, a Co-Axial 8501 dolgozik. Természetesen ezen Aqua Terra modell is 15 000 értékig ellenáll a mágneses indukciónak. Az egyedi díszdobozban érkező exkluzív óra ára nem ismert.

avatar
Sammy
-
2014.10.03. 22:47
2
Acélban nem lesz??
avatar
Blue3y3
-
2014.10.01. 21:11
1
Az számlap lehetne fekete inkább, de múgy szép!
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.