Az 50. évfordulóra adták ki
Tömör arany óra az Omegától
Munkatársunktól    2014.09.29    2 hozzászólás

Új karórát mutatott be a napokban az Omega. Az egyre jobb eladási számokat produkáló svájci márka ezúttal a legsikeresebb reklámszlogenjét, a 007-es ügynököt vette elő. A Seamaster Aqua Terra Goldfinger nevű óra A legendás James Bond filmet eleveníti meg, méghozzá fullarany kivitelben.

Szokatlan húzás ez az Omegától, hiszen eladott óráik döntő többsége acél, most azonban úgy tűnik, erősítenének a jóval drágább és ezáltal nagyobb presztízst jelentő tömör arany időmérők piacán is. Különös az is, hogy nem a manapság divatos vörös aranyra esett a választásuk, az Aqua Terra Goldfinger 18 ugyanis karátos sárga aranyból készült (mely nemesfémet leginkább a Rolex tart életben). A 38.5 mm-es átmérő is a tradíciót és a visszafogottságot mutatja, míg a tokban az Omega saját fejlesztésű automata szerkezete, a Co-Axial 8501 dolgozik. Természetesen ezen Aqua Terra modell is 15 000 értékig ellenáll a mágneses indukciónak. Az egyedi díszdobozban érkező exkluzív óra ára nem ismert.

avatar
Sammy
-
2014.10.03. 22:47
2
Acélban nem lesz??
avatar
Blue3y3
-
2014.10.01. 21:11
1
Az számlap lehetne fekete inkább, de múgy szép!
Sálgalléros Tommy Hilfiger zakó
A Tommy Hilfigertől nem megszokott zakót vásárolhatunk meg a Dress for Less kínálatában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.