Az adatok egyre rosszabbak
Trump brutálisan bezuhant New York államban
Munkatársunktól    2016.08.15    0 hozzászólás

Mr. Manhattant elkĂ©pesztő arányban veri Hillary Clinton a legĂşjabb közvĂ©lemĂ©ny-kutatások szerint. A republikánusok országszerte zsugorodnak. Az elmĂşlt hetek botrányai után Donald Trump nĂ©pszerűsĂ©gi mutatĂłi megállás nĂ©lkĂĽl mennek lefelĂ© lĂ©nyegĂ©ben minden fontos csatatĂ©r-államban. Virginia Ă©s Colorado - a kĂ©t stabilan republikánus állam is megfordult, mindkettőben átvettĂ©k a vezetĂ©st a demokraták.

Fotók: MSNBC/Morning Joe
Fotók: MSNBC/Morning Joe

Trump számára a legfájdalmasabb az Ăşj adatok közĂĽl a New York államban vĂ©gzett Siena College Research Institute elmĂ©rĂ©s, ami Hillary Clintonnál 30 pontos előnyt hozott ki. EmlĂ©kezzĂĽnk: tavaly a "Trump stratĂ©gia" kĂ©t kulcsfontosságĂş államot emelt ki, ami biztosĂ­tani fogja győzelmĂ©t: Florida Ă©s New York. Jelenleg mindkettőben vesztĂ©sre áll.
A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.