Netanyahuval fog tárgyalni
Trump hamarosan Izraelbe repül
Munkatársunktól    2015.12.05    0 hozzászólás

A toronymagasan vezető republikánus elnökjelölt bejelentette, hogy hamarosan Izraelben találkozik Benjamin Netanyahuval.

A New York Times forrásai szerint az ingatlanmogul rövid időn belĂĽl Ăştra kel saját repĂĽlőgĂ©pĂ©vel, hogy megbeszĂ©lĂ©st folytathasson az izraeli miniszterelnökkel. A napokban Trump Ă©s riválisai is rĂ©szt vettek a Republican Jewish Coalition rendezvĂ©nyĂ©n, amit a kaszinĂłmilliárdos Sheldon Adelson működtet.


 

"Ti csak azĂ©rt kedveltek, mert a lányom zsidĂł" - indĂ­totta humorosan beszĂ©dĂ©t Trump a RJC hallgatĂłsága előtt elmondott beszĂ©dĂ©ben. Majd azzal folytatta, hogy ő az egyedĂĽli jelölt a rendezvĂ©nyen, aki nem a gazdag tagok adományaiĂ©rt jött, hiszen saját zsebből finanszĂ­rozza kampányát.

"Nagyon szeretem Izraelt. Hamarosan Izraelbe látogatok, Ă©s találkozni fogok Bibi Netanyahuval, aki egy remek ember, nagyon sokat dolgozik, miközben semmi segĂ­tsĂ©get nem kap Obama elnöktől." - Ezt pedig már egy Manassasben megrendezett fĂłrumon mondta.

Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.