A republikánus jelölt mindenkit meglepett
Trump: Nagyra becsülöm Obamát
Munkatársunktól    2016.07.31    0 hozzászólás

Miután az idei Democratic National Convention színpadán az Egyesült Államok leköszönő elnöke elmondta beszédét, nem várt helyről kapott dicséretet.

Barack Obama minden idők egyik legjelentősebb elnöki beszédét tartotta meg, amiben kiállt az elmúlt 8 év eredményeiért, és egy pozitív, előremutató Amerikát festett fel a választók számára.

 

"Időről időre felsegítettetek és remélem néha én is így tettem veletek.

És ma este arra kérlek benneteket, hogy tegyétek meg ugyanezt Hillary Clintonért.

Kérlek titeket, hogy hordozzátok őt úgy, ahogyan engem. Mert ti voltatok azok, akikhez beszéltem 12 éve, hogy van remény.

Ti voltatok, akik fűtöttétek makacs hitemet a jövőben, még akkor is, amikor a tétek hatalmasak voltak és az út pedig hosszú. Reményt adtatok a nehézségek között, a bizonytalanságban. Vakmerő reményt.

Amerika, igazoltad ezt a reményt az elmúlt 8 évben.

És most kész vagyok átadni a stafétabotot, és folytatni tovább a részemet, mint állampolgár."

- Barack Obama

Nem sokkal később a New York Times interjút készített a republikánus elnökjelölttel, aki tőle váratlan módon dicsérni kezdte Obamát. Donald Trump így fogalmazott:

"Obama jó beszédet mondott, de nem annyira jót, mint ahogy azt a sajtó beállítja. (...) Sok szempontból kedvelem Obamát. Nehéz meghatározni. Van benne valami, amit kedvelek benne. Zavarban vagyok, de beismerem. Nagyra becsülöm őt. Ezt igencsak különleges és nehéz csinálni, és ezért rendkívül nagyra becsülöm. Kétszer is megválasztották az Egyesült Államok elnökének. Van benne valami minőségi."

Barna lencsés Prada napszemüveg
Ha új napszemüvegben gondolkodtok, íme egy igazán jó választás! A férfiak általában szeretik a fekete, sötétszürke változatokat, de szerintem egy barna, illetve aranyszínű szemüveg is elfér ezek mellett.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.