A republiknus jellt mindenkit meglepett
Trump: Nagyra becslm Obamt
Munkatrsunktl    2016.07.31    0 hozzszls

Miután az idei Democratic National Convention színpadán az Egyesült Államok leköszön elnöke elmondta beszédét, nem várt helyrl kapott dicséretet.

Barack Obama minden idk egyik legjelentsebb elnöki beszédét tartotta meg, amiben kiállt az elmúlt 8 év eredményeiért, és egy pozitív, elremutató Amerikát festett fel a választók számára.

 

"Idrl idre felsegítettetek és remélem néha én is így tettem veletek.

És ma este arra kérlek benneteket, hogy tegyétek meg ugyanezt Hillary Clintonért.

Kérlek titeket, hogy hordozzátok t úgy, ahogyan engem. Mert ti voltatok azok, akikhez beszéltem 12 éve, hogy van remény.

Ti voltatok, akik ftöttétek makacs hitemet a jövben, még akkor is, amikor a tétek hatalmasak voltak és az út pedig hosszú. Reményt adtatok a nehézségek között, a bizonytalanságban. Vakmer reményt.

Amerika, igazoltad ezt a reményt az elmúlt 8 évben.

És most kész vagyok átadni a stafétabotot, és folytatni tovább a részemet, mint állampolgár."

- Barack Obama

Nem sokkal késbb a New York Times interjút készített a republikánus elnökjelölttel, aki tle váratlan módon dicsérni kezdte Obamát. Donald Trump így fogalmazott:

"Obama jó beszédet mondott, de nem annyira jót, mint ahogy azt a sajtó beállítja. (...) Sok szempontból kedvelem Obamát. Nehéz meghatározni. Van benne valami, amit kedvelek benne. Zavarban vagyok, de beismerem. Nagyra becsülöm t. Ezt igencsak különleges és nehéz csinálni, és ezért rendkívül nagyra becsülöm. Kétszer is megválasztották az Egyesült Államok elnökének. Van benne valami minségi."

Roberto Cavalli br sneaker
Kuriózum azoknak, akik a hétköznapokban is maximálisan igényesek. Ha valaki szereti a sportosan elegánsnál egy kategóriával látványosabb öltözetet és semmiképpen sem venne fel öltönyt vagy lakkcipt, általában nagy bajban van a cipvásárláskor.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszeren ntt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböz Tv-sorozatok.