Az eddigi rózsa- és fehérarany változatok után az Hublot-nál is divatos fekete kerámia következett
Új aranyhíd a Corumtól
Oroszvári Péter    2013.09.28    4 hozzászólás

Ăšjabb modellel gyarapodik a Corum mással összetĂ©veszthetetlen aranyhidas szĂ©riája: az Ăşj, fekete kerámia tokos változat nem meglepően a fantáziadĂşs Golden Bridge Black Ceramic Case nevet kapta – az Ăłra szerencsĂ©re ennĂ©l sokkal izgalmasabb lett.


Az első, egyvonalban felĂ©pĂ­tett szerkezetet 1980-ban kĂ©szĂ­tette el a Corum, a mĂ©rföldkőnek számĂ­tĂł Ăłramű pedig azĂłta sem vesztett varázsábĂłl Ă©s egyedisĂ©gĂ©ből. GyönyörködhetĂĽnk is benne minden iránybĂłl, hiszen az alligátorszĂ­j csatlakozási oldalait kivĂ©ve zafĂ­rkristállyal van körbevĂ©ve, a tökĂ©letes illeszkedĂ©st (30 mĂ©teres vĂ­zmĂ©lysĂ©gig) pedig a nagy hőmĂ©rsĂ©kletre felmelegĂ­tett kerámia biztosĂ­tja, ahogy rázsugorodik az ĂĽvegre a kihűlĂ©s során.

A korona a rĂłzsaaranybĂłl kĂ©szĂĽlt hĂ­d alsĂł vĂ©gĂ©n, 6 Ăłránál találhatĂł, a manuális felhĂşzásĂş szerkezet járástartalĂ©ka 40 Ăłra. A szabad felĂĽleteket gravĂ­rozás dĂ­szĂ­ti, a nem lĂ©tező számlapot pedig nem is bonyolĂ­tja semmi a levegőben ĂşszĂł Ăłra- Ă©s percmutatĂłkon kĂ­vĂĽl.

avatar
horvath_tamas
-
2013.09.30. 15:58
4
Mesteri a kidolgozottsága, az biztos!
avatar
Sammy
-
2013.09.30. 14:23
3
Ez bitang jól néz ki gyerekek!
avatar
gery
-
2013.09.29. 15:15
2
az nem tetszik benne hogy átlátszó
avatar
Attilaa
-
2013.09.29. 15:14
1
Prémium Salvatore Ferragamo utazótáska

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.