Ktmilli forint fltt van az ra
jabb luxusrobog a Vesptl
Munkatrsunktl    2013.12.01    0 hozzszls

Amikor a tavalyi EICMA show­-n bemutatták Milánóban a Vespa 946­-ot, megtudhattuk, hogy ez a Vespa MP6 alapjára készült luxus változatú robogó koncepciója. A közönség rendkívüli izgalommal várta az új robogó bemutatását, így a Vespa vezetsége úgy döntött, hogy ténylegesen megalkotják a modellt, és elérhetvé teszik a vásárlók számára.


A 946-­os modellbl összesen 3600 darabot gyártottak, és a 2013-­as Ricordo Italiano kollekciójának a részeként már hamarosan, egyesek szerint december közepére el is fogy az összes robogó. Miután Európában ekkora sikerre tett szert a Vespa ezen típusa, így ezt tartják az eddigi legradikálisabb modelljüknek, mely betört az öreg kontinensre, azonban azt még nem lehet megállapítani, hogy milyen fogadtatásban lesz majd része az amerikai piacon.


Az új jármnek is megvan a tradicionális kisebbik, és nagyobbik testrésze, azonban ez a Vespa mégis egy teljesen új stílus születését mutatja be, mely ugyan hajaz a korábbi klasszikus vonalakra, de a dizájn fejldése is jól meglátszik, például a járm újfajta, futurisztikus stílusú hátsó részén. A Vespa 946 fehér, és fekete változatokban lesz elérhet az Egyesült Államokban, és Kanadában is jöv hónaptól 9946 dolláros (kb. 2,2 millió forintos) áron.

Cimkk: motor,
Ktrteg Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A rendszerváltás eltti utolsó évtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatúra, még nem demokrácia. De ennek ellenére, vagy éppen ezért, számos emlékezetes film készült ebben az idszakban.