A Sinéquanone Andrássy úti üzletnyitóján jártunk
Ultra nőiesség a Sinéquanone-nal
20 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.06.22

„Variációk egy sugárzó napsütéses párizsi kalandhoz – bármi megtörténhet!” Így szól a Sinéquanone idei szlogenje, igen, valóban bármi megtörténhet, például az is, hogy beleszeretünk egy könnyed nyári darabba.


Hazánkban évek óta jelen van a híres francia brand, de erről sajnos elég kevesen tudnak. Magazinunk egy kellemes nyáresti rendezvényre volt hivatalos, méghozzá a legújabb Sinéquanone megnyitójára. Az est hangulatát kellemes lágy zene, egy pohár minőségi pezsgő és az élénk, kis gusztusos partyfalatok tették még színesebbé. A kialakított teraszt a bájcsevej halk hangja töltötte meg, az ernyők alatt csinos kis asztaldíszek és egy hatalmas virágfal varázsolta még mesésebbé a környezetet. Az üzlettérbe lépve egy csodálatosan kialakított belső környezet tárult elénk. A tökéletes francia ízlés sugárzik a boutique minden pontjából, de ami a legfontosabb a világ talán egyik legnőiesebb márkájának legújabb kollekciója, mellyel idén először az újonnan megnyitott Sinéquanoneban találkozhattunk.


A ruhacsodákba első pillantásra beleszeretett mindenki, a próbafülkék már a megnyitón megteltek, sőt kígyózó sor állt előttük. De lássuk csak, mit kínál idén a Sinéquanone. A márka önmagát meghazudtoló módon idén nem a „femme fatale”, finom, mondhatni kislányos bájjal megtöltött formáját, hanem a „femme fleur” virágos világát követi. A hetvenes évek bohókás, hippis világa egy elegánsabb formába bújva öltött testet a Sinéquanone 2011-es nyári kollekciójában. A fiatalos darabok, leheletnyi könnyedsége adja a tökéletes nőiességét a daraboknak. Ez a könnyedség a lehulló virágszirmokra enged emlékeztetni, főleg mivel a teljes kollekciót meghatározza a virág, minta- és formavilága. Fő alapszínekként a bézs, a halvány-rózsaszín és a testszínek púderes, halvány színpalettája szolgált. De az élénkebb, markánsabb vonalat követőeknek is kedveztek, a paprika piros és a caprikéktől, a majdnem hogy indigókék színekig tartó árnyalatkompozíciókkal. Az apró virágmotívumok és díszítések mellett megjelenik a finom, vízszintes csíkozás, mely még játékosabbá, üdébbé, nyáriasabbá teszi a modelleket.


Hogy maxi, vagy mini, netán midi; oly mindegy, hisz minden darab a nőiesség jegyében született és egyaránt vonzó és szemet gyönyörködtető. A szoknyák az úgynevezett „new look” vonalat követik, melyet az egyenes szabási forma, vagy az éppen nyíló virág kelyhének vonalvezetése határozza meg. Ruhák közül magazinunk kedvence, az apró, lebegő virágokkal díszített rövidujjas egyberuha, mely a bézs egy halvány színárnyalatában és egy élénkebb rózsaszínes árnyalatban kapható. A korallos finoman narancsos hatású ruhák pedig a nyári éjszakák frissességgel való megtöltéséért felelősek. A test sziluettjét kiemelő, nyári darabokban valósul meg a nőiesség, egy-egy testhezállóbb fazon tökéletes alakot biztosít a hölgyeknek.


A nadrágok a short hosszúságtól, a „bokalengetős” fazonokon át a normál hosszúságú formákig igen széles választékban szolgálják ki a hölgyeket idén. Jellemző a vékony passzéban visszahajtás a rövidebb fazonoknál, míg a 7/8-ados daraboknál a vastagabb hajtásokat részesítették előnyben. A szűk szárú modellek mellett megjelennek az enyhén trapézos, lenge, bővebb szabású nadrágok is. Az élére vasalt hófehér alapdarab, pedig mindenki nyári ruhatárából elengedhetetlen. Most következzen az örök kedvenc, az egyik legkellemesebb nyári viselet, az overáll. Egy övvel díszítve tökéletes megjelenést és eleganciát biztosít az egyébként laza viselet.


A hűvösebb nyárestéken egy vékony kis blézer, bolero, vagy egy kosztümfelső kényelmes viseletként koronázza meg öltözékünket. A száguldás szerelmeseinek ajánlom a motoros jacketeket, melyek élénkpiros és fekete színével az országutak királynői bátran repeszthetnek vadmotoros királyuk mellett. Ha pedig egy éjszakai, belvárosi koktélozásra indulunk, vagy egy elegánsabb fogadásra, a megjelenésünkről ott is gondoskodhat a Sinéquanone. A finom, sápadt rózsaszín és fehér kosztümök teljes üdeségükkel az alkalomhoz illő megjelenést biztosítanak.


A kiegészítők aprólékos kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettek. A virágokkal díszített ékszerek mellett megjelennek az apró virágos brossoktól a legnagyobbakig mindenféle méretű és színű, a kollekció darabjaival hibátlan párt alkotó kiegészítők. A sálak és kendők sokasága kedvez mindazoknak, akik alapból kedvelik a finom kiegészítőket, valamint azoknak, akik szeretik a nyári meleg ellenére is fedni vállaikat, karjukat. De az idei divatnak megfelelően egy még vadabb, hippisebb megjelenést követve hajkoronánkat is feldobhatjuk egy-egy kendővel. A nyári fejfedésről, széles karimájú kalapokkal gondoskodtak, melyek stílusvilágukban passzolnak a kollekció modelljeihez. Hogyan is maradhatnának el az övek, melyek a bővebb szabású lenge darabok vonalának megtörésére is alkalmasak, valamint tovább színesítik ruhatárunkat.


Kedves kis virágaim! Aki közelebbről is szeretne megismerkedni a Sinéquanone 2011-es nyári kollekciójával és üde darabokban üdülni idén nyáron is, az mindenképp látogasson el az Andrássy út 7-es szám alatt található újonnan nyitott Sinéquanone üzletbe. A hetvenes évek dallamai: szeret, nem szeret, szeret… ezekkel a darabokkal csengenek mindenki fülében és a Sinéquanonetól a nők számára egyetlen válasz van: szeret.

Kapcsolódó cikkek
Az Andrássy út nevének hallatán mindenkiben feldereng valamilyen emlék. Egy nyár esti séta az Operánál, halk sóhajok a kirakatok előtt, karácsonyi díszbe öltöztetett fák a fehér hóban, egy piros Vespa, a megállíthatatlanul hömpölygő tömeg, arcok, árnyak, színek, illatok. Budapest ütőerét tapintjuk ilyenkor.
Tavaly december 4-én megnyitott a várva várt D&G boutique az Andrássy út 33. szám alatt! A rég várt megnyitóról eddig csak álmodtak a nemzetközi luxuscikkek szerelmesei, mára azonban mindenki nagy örömére a D&G store tökéletes valóság itt Magyarországon is. 
5,562,000 Huf / 18,000 Eur
4,736,970 Huf / 15,330 Eur
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
lisa
-
2011.08.01. 19:56
19
voltam bent és vettem egy tök szép felsőt :) köszi még 1x
avatar
pongo
-
2011.07.08. 14:22
18
a kutya mit csinált? őrizte a ruhákat? :D
avatar
Adrihanna
-
2011.07.08. 08:35
17
Angelina: én kaptam az első pezsit =) de most halál komolyan mondom =) nagyon fini volt csak én nem bírom a pezsgőt a buborékjai miatt fáj a gyomrom így mértékkel ittam =)))) nem vagyok részeg újságíró illedelmességből minden rendezvényen elfogadok egy kicsit abból amivel kínálnak de ennyi =)

Lisa: nagyon örülünk, ha örömet szerezhettünk Neked a magazinnal =))) reméljük a jövőben is elnyerjük a tetszéseteket a cikkeinkkel!
avatar
Angelina
-
2011.07.08. 04:57
16
Van valami plusz a francia divatban amit nem lehet megtalálni sehol máshol. Ezeken a képeken is látom ezt. :) Adri: te is pezsgőztél?:)
avatar
lisa
-
2011.07.06. 20:15
15
álomszép és az külön pozitívum nekem hogy nem horrordrága! benézek köszi TM :]
avatar
katca
-
2011.07.04. 16:04
14
Ez engem is érdekel flashy2!
avatar
flashy2
-
2011.06.26. 23:47
13
szép az üzlet :) például az a piros ruha ami a képen van kb mennyibe kerülne?
avatar
Marcipan
-
2011.06.25. 23:57
12
Mindig is ilyen ruhákra vágytam :-)
avatar
sweetie
-
2011.06.25. 18:57
11
nagyontetszik:)
avatar
lovelyrekus
-
2011.06.24. 20:25
10
sosem hallottam még erről a márkáról, de a képek alapján nem lehet rossz :)
avatar
alawa
-
2011.06.24. 14:47
9
gyönyörű ruhák :))))
avatar
Zoldalma
-
2011.06.24. 12:25
8
Szuper cikk! A francia divatot nem nagyon ismerem, de ez tetszik!
avatar
encsii
-
2011.06.23. 23:00
7
mindenkepp elmegyek a napokban, felcsigaztatok :-)
avatar
selena
-
2011.06.23. 20:32
6
Adrihanna: jól hangzik! kell azért megfizethetőbb üzlet is az Andrássy útra.
avatar
Torpedo
-
2011.06.23. 18:48
5
Jó party lehetett :D ti mindenhol ott vagytok :P
avatar
Adrihanna
-
2011.06.23. 16:58
4
Marci: igen =P minden bizonnyal hehe...
Challenger: közép árkat. magas minőséggel =) érdemes bemenni, simán találhatsz valami csodaszépet =)
avatar
Marci20
-
2011.06.23. 16:43
3
A kutya is meghívott vendég volt? :D
avatar
Szandi
-
2011.06.23. 15:36
2
ez nekem nagyon tetszik:) jó dolog hogy nyílnak új boltok!
avatar
challenger
-
2011.06.23. 15:19
1
Szép ruhák! Valamit lehet tudni az árakról? Akarok ajándékba venni valamilyen kiegészítőt de nem ilyen LV árban :)
Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny
A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkáról van szó? Természetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjúból készült, nagyon fényes kék öltönyt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.