A világ legdrágább okostelefonja
Ulysse Nardin Chairman
3 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.04.09

A legdrágább Android rendszerű okostelefon idén mutatkozott be a BaselWorld nemzetközi luxusrendezvényen. Ez volt az első alkalom, ahol a közel tízmillió forintos telefon teljesen működőképes állapotban jelenik meg.


A Chairman legextrább része az órákban található Ulysse Nardin mechanikus óramotor, ami a mozgási energiáját felhasználva segíti tölteni folyamatosan a mobil akkumulátorát. A telefon GSM és 3G kompatibilis, 32GB memóriája van, és egy 3,2”-os érintőképernyője. Ez ujjlenyomat-felismerő funkcióval is rendelkezik; a hátteret pedig beállíthatjuk akár saját Ulysse Nardin óránk képére. Kamera is található a szerkezetben, 8 megapixeles felbontását nem érheti rossz szó.


A különleges hardver és design mellett a Chairmannek még két olyan fontos pontja van: ez a szerviz és a támogatás. Az Ulysse Nardin egy olyan programot kínál a vásárlóknak, melynek tagjaként évente kétszer visszaküldhetik a telefont a céghez, ahol nemcsak hogy letisztítják és újrafényezik a telefont, de felfrissítik a szoftvereket, és ha szükséges, javítják a hardvert. A szolgáltatás a Chariman alapárának 10%-ába kerül évente, és természetesen ezalatt a vásárló kap egy cseretelefont.


A BaselWorld március 24-től 31-ig volt látogatható a svájci Baselben, a Chairman Oroszországban, Amerikában, és Európai bizonyos országaiban lesz megvásárolható hamarosan.

avatar
andy
-
2011.04.11. 19:04
3
Szép de nekem kicsit bonyolultnak tűnik :$
avatar
Bebe
-
2011.04.10. 01:54
2
Phh de drága!
avatar
Szeki
-
2011.04.09. 19:51
1
Oroszországban el fognak adni 1-2 dbot ;)
Csíkos Tommy Hilfiger ing
Ha beszereztünk egy kényelmes mokaszint és fehér nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.