Az ár nem nyilvános
Upstate New York kastélya új tulajdonosát keresi
Munkatársunktól    2016.12.19    0 hozzászólás

Érezted már magad királyi mĂ©ltĂłságnak annak ellenĂ©re, hogy egy csepp királyi vĂ©r sem folyik az ereidben? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy bepillants ebbe a nem mindennapi felvidĂ©ki kastĂ©lyba, ami most Ăşj tulajdonosát keresi. A Higland Castle nĂ©ven ismerttĂ© vált ingatlan ugyanis egy gyönyörű hegyoldalban áll New York államában, ahol a kőfalak, a vaskapuk, Ă©s a környező erdőnek köszönhetően igazi királyi környezetet kapunk. A kastĂ©ly nagytermĂ©t kĂ©t fábĂłl kĂ©szĂĽlt lovag őrzi, de termĂ©szetesen az egĂ©sz Ă©pĂĽlet enteriőrje közĂ©pkori hangulatot kapott. Az egyik szoba mĂ©g egy titkos lĂ©pcsőt is rejt, ami az alsĂł szintre vezet, ott pedig egy titkos könyvespolcon egy átjárĂł egy szĂłrakoztatĂł-szobába vezet. A Highland Castle árát sajnos nem hozták nyilvánosságra, az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©st a Sotheby's intĂ©zi.

Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.