A szerelvnyeket talaktottk a versailles-i palota kpre
Utazzunk XIV. Lajos stlusban!
3 hozzszls
Kocsis Katica    2012.07.13

Az SNCF (Société Nationale des Chemins de fer français) vasúti társaság egy igazán különleges idutazásra invitálja mindazokat, akik mostanában Párizsban vonatra szállnak azzal a céllal, hogy eljussanak Versailles-ba. A vasúti társaság és a versailles-i kastély együttmködésének köszönheten májustól ugyanis már lehetségünk nyílik arra is, hogy XIV. Lajos korába ugorjunk vissza egy szempillantás alatt.


A RER vonatait, melyek Párizsból Chateau megyébe közlekednek egy fejedelmi arculattal ruházták fel, hogy az utasok még inkább magukévá tegyék a Versailles fénykorában uralkodó hangulatot. A vonatokon már hét kocsit teljesen átalakítottak a versailles-i palota képére, így helyet foglalhatunk a Hall of Mirrors, a Temple of Love, a XIV. Lajos korabeli könyvtár, a Galerie of Battles, a Queens Chambers termeiben, valamint X. Károly koronázási helyszínén és az angol stílusú Petit Trianon kertjében is várnak minket az ülhelyek.


Mostantól egészen augusztus végéig azonban nemcsak a barokkos hangulatot élvezhetjük ezeken a vonatokon. Ez id alatt ugyanis a versailles-i Idegenforgalmi Hivatal és az SNCF munkatársai is a szerelvényeken utaznak majd, hogy a vonatút során idegenvezetést tartsanak: szól lesz itt a versailles-i palota történetérl, építészeti jelentségérl és Párizs egyéb látnivalóiról is.


A RER vasút C vonalán naponta 50.000 ember utazik, naponta ennyi turista és dolgozó ember fordul meg e kocsikban. Éppen ezért a társaság számára nagyon fontos, hogy javítson a vonatok megjelenésén, fokozza az utazási hangulatot és még több embert ösztönözzön arra, hogy Versailles- ba látogasson. Az SNCF vasúttársaság azt tervezi, hogy 2012 végéig további 5 vonatot díszít fel ugyanezzel a filmes dekorációs technikával, hogy minden utas igazi napkirályi hangulatban érezhesse magát, amíg eljut a Versailles-i kastély valódi termeibe.


Itt az id, hogy Párizsban egy doboz macaronnal az ölünkbe mi magunk is felszálljunk egy ilyen vonatra és hagyjuk, hogy az elrepítsen minket a Napkirály világába.

Cimkk: dizjn, luxus, utazs, vonat,
10,011,600 Huf / 32,400 Eur
3,074,550 Huf / 9,950 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
avatar
Torpedo
-
2012.07.15. 21:43
3
Lets go! :
avatar
alawa
-
2012.07.14. 21:44
2
ez egy elg furi megolds :o de biztos elrik a clt mert mindenki errl fog beszlni
avatar
Athos
-
2012.07.14. 15:30
1
Na neee :O :D jl kidekorltk a metrt :D
Ralph Lauren plk tbbfle sznben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetsége ezt is megoldja.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Szerkesztségünk úgy döntött, hogy egy egész rovatot szentel a 20. század egyik legemlékezetesebb évtizedének, a legendás nyolcvanas éveknek.