Trendmagazin

Várkonyi Andrea az év műsorvezetője

A Story Ötcsillagról a Mokkában beszélt az alapító és a TV2 híradósa

2012.02.06 | Nagy Anna

Idén tizenharmadik alkalommal rendezte meg a Story az Ötcsillag néven futó gáláját, ahol minden évben megválasztják az év televíziósait, tévéműsorait és az egyéb művészeti ágak legjobb szereplőit.

Az idei évben Várkonyi Andrea vehette át Ómolnár Miklós főszerkesztőtől az Év Műsorvezetőnője díjat, míg a legjobb férfi műsorvezető a köztelevíziónál dolgozó Gundel Takács Gábor lett a bulvármagazin olvasóinak döntése alapján.



Várkonyi Andrea a Tények híradósaként lett a befutó, ami egybevág a nézők megítélésével is, hiszen a csatorna hírműsora mára már a legnézettebb az országban. A téma kapcsán a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt a díjátadásról Andi, aki szerint híradósként nem könnyű ilyen díjra szert tenni, hiába van minden nap a képernyőn. Ezért nagyon boldog, hogy ő kapta az elismerést. Ómolnár Miklós a beszélgetésben kiemelte, hogy a gálán minden évben két külön díj kerül kiosztásra, az egyiket az olvasók szavazzák meg, míg az Érték-díjakat egy négyfős kuratórium (idén Huszti Péter, Szinetár Miklós, Presser Gábor és Vitray Tamás) ítélte oda a szerintük legtehetségesebb személyeknek. Az Érték-díjat elnyerte Egri Viktor sportkommentátor, Gémes Antos bábszínész, Trokán Anna színésznő és Váczi Eszter énekesnő.

A legjobb televíziós műsorok eredményénél az RTL Klub sziporkázott: az X-Faktor zenés tehetségkutató mellett a Való Világ 5 reality is díjat nyert, a legjobb énekesnőnek pedig Tóth Gabit választották az olvasók.