A Vineyard Vines tervezte a kollekciót
Vidám ruhák a Kentucky Derby-re
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.05.04

A színes nyakkendőiről és mosolygós, rózsaszín bálnás logójáról elhíresült Vineyard Vines hosszútávú szövetséget kötött az Egyesült Államok egyik legismertebb és legnépszerűbb lóversenyének szervezőjével, a Churchill Downs Racetrack-kel.


A Vineyard Vines testvérpárja, Shep és Ian Murray számos ruhát és kiegészítőt tervezett a neves lóversenyt szervező cég felkérésére, melyek ezentúl a Kentucky Derby hivatalos ruházatává válnak.


A kollekció, melyben sportzakók, ingek, nyakkendők, övek, valamint női topok, sálak és táskák is találhatóak, a lóversenyhez igazodva a következő neveket kapták: Run for the Roses, Lucky Shoes, és Off to the Races. A Vineyard Vines-ra jellemzően ezúttal is élénk, világos színekre és könnyű anyagokra számíthat a vásárló, melyek tökéletesen igazodnak egy igazi lóverseny hangulatához.


Ez az első alkalom, hogy a Churchill Downs egy ruházati céggel lép partneri kapcsolatra. A Kentucky Derby idén május első szombatján nyitja meg a kapuit, az új kollekció pedig már megtekinthető a Vineyard Vines oldalán.

avatar
Zoldalma
-
2011.05.05. 13:34
4
Nagyon jó lett a kollekció!
avatar
greenclub
-
2011.05.04. 21:22
3
Színkavalkád! :D
avatar
Szeki
-
2011.05.04. 17:56
2
Tók jók!
avatar
Nora16
-
2011.05.04. 14:57
1
nagyon nagyon tetszenek!
Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.