A szuperbiztonságos kúria 5,9 millió dollárt kóstál
Villa a Hollywood Boulevard közelében
4 hozzászólás
Kocsis Katica    2012.05.23

Eladó a Hollywood Hills egyik 5 szintes kúriája, melyet úgy is emlegetnek, mint a valaha épült legbiztonságosabb otthonok egyike. Az épület már külsejében is stabilitást és erőt sugároz, a belső tér pedig rendkívül nagyszabású és elegáns. A 1022 négyzetméteres ház jelenleg tulajdonosára vár; valakire, aki ezért a 6 garázzsal is rendelkező palotáért hajlandó 5,9 millió dollárt fizetni.


Az épületet az Al V. Corbi Los Angeles-i építészeti iroda tervezte és valósította meg. Az iroda egyébként a SAFE nevű cég alapítója is, ahol igen komoly biztonsági rendszereket gyártanak magánszemélyeknek, különböző yachtokra és még a kormányoknak is világszerte, szóval nincs okunk kételkedni e kúria biztonságosságában sem. Ez az egyedileg tervezett luxusvilla a Hollywood Boulevard közelében, egy gyönyörű, fákkal borított területen található. A csodás környék a legtöbb szobából nagyszerűen élvezhető, hiszen a padlótól a mennyezetig érő, hatalmas ablakok 360 fokos panorámát kínálnak.


E szuperbiztos ingatlan mindössze két lakást foglal magában. A biztonság megszállottjainak két pánikszoba és egy biztonsági mag nyújt maximális védelmet. A ház tulajdonosának lehetősége van arra is, hogy akár 20 autóval díjmentesen parkoljon a Sunset Plaza parkolójában, illetve további 6 autót is el tud helyezni a belső garázsban. A lakások 5, illetve 7 hálószobával és 8 fürdővel rendelkeznek, ezenkívül a tágas terekben helyet kapott egy családi és egy hivatalos étkező, valamint egy pazar Gourmet konyha is minőségi pizzasütővel felszerelve. De nem feledkezhetünk meg a lakás tetőtéri teraszáról sem, ahol egy viking grill, egy pezsgőfürdő biztosítja a csodás hangulatot. Ezenkívül egy helikopter leszállópálya is tartozik a tetőtérhez.


Az exkluzív lakosztály egy hatalmas gardróbbal büszkélkedhet, melyet bélelt faszekrények tagolnak. Itt egy kandalló mellett élvezhetjük a végtelen kilátást. Egy borospince, két iroda, egy kétszintes, kazettás mennyezettel rendelkező házimozi, lift, egy dolgozószoba, két hálószoba és egy vendégszoba teszi fenségessé e lakosztályt. A szóban forgó ház a hozzá tartozó felszerelésekkel, valamint a csodás panorámával igazán megfelelő környezetet teremt a családi együttlétekhez és a fergeteges szórakozáshoz is.

Kapcsolódó cikkek
A nagysikerű Trónok Harcában ismerté vált Lena Headey eladja Kaliforniai otthonát. Ugyan a Királyvárnál lényegesen kisebb a piacra dobott ház, de minden bizonnyal lesz rá érdeklődő.
A 2008-ban elkészült 628 négyzetméteres házat a szöuli központú Iroje KHM építészeti stúdió alkotta meg és az Island House nevet adta neki.
Londoni székhelyű építészek és designerek csapata, az SHH stúdió befejezte Hyde Park Townhouse nevű projektjét.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
avatar
gery
-
2012.05.25. 17:36
4
Ez nem semmi!!
avatar
Alex89
-
2012.05.24. 21:21
3
Nagyon jó!
avatar
Tompi
-
2012.05.24. 12:06
2
Bakker, ez eddig a legfullosabb :D
avatar
krisztaa
-
2012.05.23. 21:58
1
Tökéletes! Nagyon tetszik hogy ezt az elegáns arisztokrata stílust hogy felborítják a faliképek :)
Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.