Nagy várólista lesz rá
Vörös belsővel hódít az új RR
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.12.03

A Rolls Royce köztudottan egy olyan luxusautókat gyártó vállalat, ahol nem vetik meg azokat a megrendelőket, akik teljes mértékben egyéni autót szeretnének vásárolni maguknak. Ez történt az új, egyelőre még limitált példányszámban lévő Chicane Phantom Coupe is, a megrendelő a Dubaiban ténykedő milliárdos menedzser, Mohammed El­Arishy volt, aki az autósportok mekkájában, a Goodwood versenypályán kerített sort az új szerzemény bemutatására. Az itt készült képeken egyértelműen látszik, hogy a Chicane belsejében a Rolls Royce inkább a sportosságra helyezte a hangsúlyt, ez jól látható a karbonnal megbolondított műszerfalon, és a belső vörös színű kárpit kialakításán is. Nem meglepő módon a kupé ára ismeretlen, de minden bizonnyal már bejelentésekor megteltek rá a várólisták.

Cimkék: autó, luxus,
Kris Van Assche sneaker
Gyakori probléma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketét a fehérrel kombináló stílushoz nem találnak megfelelő cipőt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökéletes modellt, mely fekete bőrből készült, a talpa pedig fehér színű.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.