Futurisztikus darabok
Zaha Hadid ismét alkotott
Munkatársunktól    2015.01.04    2 hozzászólás

A híres építész, Zaha Hadid, kihasználva a kreativitását, és tehetségét, bútordarabokat és lakberendezési eszközöket, valamint ékszereket is tervez, melyek mind olyan gyönyörűek, mint a nagyobb lélegzetvételű alkotásai. Ezúttal munkája eredményeképp egy lenyűgöző lakberendezési kollekciót tekinthetünk meg, melyben egyaránt megtalálhatóak gyertyatartók, vázák, egy sakk-­készlet, valamint tálak is. A tárgyak megalkotásához többnyire porcelánt, műgyantát, akrilt, a színek közül pedig feketét, fehéret, zöldet, és rózsaszínt használt fel. A futurisztikus kinézetű daraboknak melyeken jól látható a Hadidra olyannyira jellemző görbeség­ összetéveszthetetlenül hasonló hangulata van, mint azoknak az épületeknek a világon, melyeket ő tervezett.

Az egyik remek példa közülük az „aqua tál”, amelyet a londoni Olimpiai Aqua Center inspirált, és melynek az ára több mint 16 ezer dollár. Egy másik figyelemre méltó darab, a minimalista stílusú „Tornyok földje sakk készlet”, melyet 8 ezer dollárért vásárolhatunk meg. A kollekcióban az előbbieken kívül helyet kaptak például elegáns gyertyatartók, egy kétfejű gyertyatartó, és egy sor illatos gyertya is.

avatar
lovelyrekus
-
2015.03.09. 13:47
2
Kiráz tőlük a hideg..
avatar
Petra
-
2015.01.14. 20:59
1
A sakktábla szép, de a többi nem vmi szimmetrikus
Dolce&Gabbana sneaker
Vannak olyan termékei a Dolce&Gabbanának, amit azoknak is nyugodt szívvel ajánlok, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak, hogy tetőtől talpig ennek a márkának a ruháit hordják. Nos, ilyen ez a sneaker is, ami elérhető fekete és fehér színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.