Keresett kifejezés: Interju

Hajas Cut&Color Competition 2011
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.

Interjú Tímár Ági divattervezővel
Van egy lány, aki ruhákat készít rendelésre, de mégis több, mint egy varrónő. Tímár Ágival beszélgettem divatról, ruhatervezésről és a megbámuló tekintetekről...

A Viva TV műsorvezetőjével beszélgettünk
A Viva Tv műsorvezetőjével beszélgettünk a legnagyobb álmáról, eddigi szerepeiről, de természetesen a divatról is kifaggatuk.

A népszerű zenész jövőbeli terveiről is mesélt nekünk
Kowa sokunk számára ismerős: vagy a Kowalsky meg a Vega koncertekről, vagy a Black.out bulikról, esetleg egy jógaórájáról.

A médiaszakember újabb műsort tervez
Pesty László dokumentumfilmesnél vendégeskedett egy interjú erejéig a Trendmagazin.

'Akkor jöttem rá, hogy tényleg létezik a Jézuska!'
Megérkezett a karácsony, a hangulata mindent és mindenkit átitat, nincs ez másképpen az ismert emberekkel sem.

A „NEW WAVE” nem csak az új lemez hangzásvilágára igaz!
Éder Krisztiánnal az új imidzséről, a fotózásról és a díjat nyert webshopjáról beszélgettem, na meg arról, hogy belefér-e az életébe egy barátnő.

Nóri és a legjobb barátnője gyerekkori álmukat váltották valóra
Fél évvel ezelőtt olvastam egy cikket arról, hogy Ördög Nóri és legjobb barátnője, Törköly Erika közös vállalkozásba kezdtek, ráadásul nem is akármilyenbe.

Fáy Miklóssal beszélgettünk gasztronómiáról, művészetről és az élet dolgairól
Egy lomkocsmánál beszéljük meg a találkát, a helyszínt én választom. Hamarabb érkezem és szembesülök vele, hogy a helyet bezárták. Közben Fáy Miklós is megérkezik. Biciklin.

Már tervezi a visszatérést
Be kell vallanom, hogy rettentően csodálom Péterfy Borit. Nemcsak azért, mert nagyszerű színésznő és szuper énekesnő, hanem azért is, mert mindezek mellett most már csodálatos édesanya is. Interjú.

Az X-faktor felfedezettjével a jövőbeli terveiről beszélgettünk
Nikolas úgy érzi, hogy egy évvel az X-faktor után, két klippel a háta mögött és egy készülő lemezzel maga előtt, épp jó úton halad a legnagyobb álma felé.

Nagy Marcellel beszélgettünk
A Sorstalanságban ismertük meg, akkor még göndör fürtökkel. Azóta jópár év eltelt, a fürtök eltűntek, Nagy Marcell pedig felnőtt.

Tomika kétségbeesik, ha nem passzol a sapkájához a ruhája!
A rapper a lakásán fogadott minket, ahol órákat el lehetne tölteni azzal, hogy megcsodáljuk a kis design tárgyait, és meghallgatjuk a hozzá fűződő történeteket.  Interjú.

Együtt ünnepeltük a Flyerz Magazinnal a Születésnapját
Programajánló cikkünkből már megtudhattátok, hogy a Trendmagazin is a Flyerz meghívott vendégei közt szerepelt a hétvégén megrendezett nyolcadik születésnapi partyján.

„Így lesz élhető az élet és igazi a színház”
Pálmai Anna hatalmas lendülettel jelenik meg a Katona Színház művészbejárójának ajtaján. És máris pörög, poénkodik és nevet. Igyekszem én is felvenni a ritmusát, jó hangulatban beszélgetni kezdünk...

Londoni pénzügyi elemzők szerint a brit háztartások gazdagabbak, mint valaha, ám a vagyoneloszlás szinte végletesen egyenlőtlen, ezért a vagyontömeg növekedése várhatóan nem gyakorol jelentősebb felhajtóerőt a fogyasztásra.
A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates.
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara.
Az Apple vezérigazgatója szerint globális kiterjedésű felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi médiafelületeket elöntő álhírek ellen.
Norvégia továbbra is a világ legtökéletesebb demokráciája, az Egyesült Államok azonban már nem tartozik a legdemokratikusabb országok csoportjába az EIU éves felmérése szerint.
Elindult a 2017-es SIHH konferencia, ahol idén is a legkomolyabb óragyártók rukkolnak elő új modelljeikkel. Folyamatosan frissülő cikkünkben beszámolunk a legérdekesebb bejelentésekről. 
Ronna Romney McDaniel személyében új elnököt választottak csütörtökön a Republiknus Párt élére. 
Átadták a forgalomnak a világ legmagasabb függőhídját a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban. Az 1341 méter hosszú Pejpancsiang-híd 565 méterrel magasodik az azonos nevű völgy fölé.
A korábbinál bizakodóbban ítélik meg cégük jövő évi kilátásait a brit vállalatvezetők, hosszabb távra előretekintve azonban kétharmaduk továbbra is borúlátó.
Érezted már magad királyi méltóságnak annak ellenére, hogy egy csepp királyi vér sem folyik az ereidben? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy bepillants ebbe a nem mindennapi felvidéki kastélyba, ami most új tulajdonosát keresi.
A francia tőzsdefelügyelet főtitkára szerint a brit EU-tagság megszűnése miatt több nemzetközi nagybank is vizsgálja annak lehetőségét, hogy egyes szolgáltatásait Londonból Párizsba telepítse át.
Dubai legújabb fejlesztése a  Rosemont Hotel & Residences, melynek legnagyobb különlegessége, hogy egy 6900 négyzetméternyi beltéri dzsungelt kap.
A Twilight sikere nyomán pillanatok alatt világsztár lett, sokan Hollywood új üdvöskéjét látták benne. Aztán szép lassan eltűnt, új filmjei sem váltották be a reményeket. Vajon mi történhetett? És van még s
A Tesla Motors megvásárolta a gyártásautomatizálási rendszerekre szakosodott német Grohmann Engineering vállalatot.
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.