Keresett kifejezés: auto

Az Audi A8-tól a Ferrari 599-ig
Bár az itthoni autóparkban még ritka egy-egy több tízmillió forintos luxusautó, az elmúlt években egyre többen vásárolnak kisebb vagyont érő járműveket.

A legújabb Hublot, a King Power Oceanographic
A búvárórák kelendő piacát kétségtelenül a Rolex Submariner alapozta meg, megteremtve egy új kategóriát, azt a luxusórát, aminek a gyakorlatban is nagy hasznát veheti a vásárló. Az eddigi legnagyobb mélységig vízálló Rolex Sea-Dwellert megelőzve, a Hublot megjelentette professzionális búváróráját, ami már 4000 méteres mélységig vízhatlan.

Új kollekcióval ünneplik meg a 90. évfordulót
Az olasz Gucci az 1921 órakollekcióval ünnepli meg 90. évfordulóját, ekkor alapította meg Guccio Gucci a Florentine House-t. Az órák közt 4 női és 2 férfi modell található, Frida Giannini tervezésében. 

Mi minden történt 1980-ban?
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.

Amikor a divat nem megy a biztonság rovására!
Miguel Caballero kolumbiai divattervező olyan textíliát állított elő, amely hasonló a közönséges gyapjúhoz, ám golyóálló, így a 9mm-es lövedék sem hatol át rajta. A termékeire pedig egyre nagyobb a kereslet.

Az angol luxusautó gyártási folyamata
A Bentley a világ egyik legelőkelőbb luxusautó márkája. Egyetlen modell legyártása ötszáz órát vesz igénybe, mely kilenc heti munkát jelent a szakembereknek.

Seamaster Aqua Terra London Chronograph
Az Omega már évek óta hűséges szponzora a mindenkori Olimpiáknak. Nem telik úgy el ilyen nemzetközi sportünnep, hogy a neves svájci gyár ne hozakodna elő valami új, vagy speciális modellel. Idén, egy évvel az esemény előtt, már bemutatták a jövőre Londonban megrendezésre kerülő Olimpia hivatalos karóráját.

Bugatti Veyron Grand Sport L’Or Blanc
Kis elefánt a porcelánboltban, de a mondás egy teljesen új értelmet nyer az új Veyronnal. Ismét egy különleges modellel gurultak elő és gazdagítják az olasz Ettore Bugatti örökségét.

Amerikai elnökök, akik eredetileg egész más pályán indultak el
Kicsit kutassunk az amerikai elnökök múltjában! Honnan indultak el, hogyan kezdték pályájukat, hogyan lettek az egész világ életét meghatározó elnökök?

2006 óta beszélnek róla...
Az angol autómárka azt tervezi, hogy egy luxus SUV-val erősítenék jelenlétüket a piacon.

Autók, amik filmek fontos szereplői voltak
Hírességek luxusautóiról gyakran hallani, viszont ritkábban esik szó egy-egy olyan négykerekűről, ami maga is fontos filmszerepet „játszott el”...

Frankfurtban rántják le a leplet az új modellről
A legendás angol terepjáró gyakorlatilag 30 éve ugyanazzal a külsővel, de mindig megújuló, páratlan menetteljesítménnyel készül.

A Tata Nano a világ legolcsóbb és leggazdaságosabb fogyasztású kisautója. Senki se gondolta volna, hogy a másik végletbe átcsapva megismerkedhetünk a világ legdrágább autójával is a Nanoban.

Jövőbe illő technológia, elérhető áron
15 évnyi fejlesztés után megérett a sorozatgyártásra a plenoptikás Lytro kamera.

Átadták az új komplexumot
„Budapestnek, szeretettel!” Ezzel a kedves szlogennel adták át a KÖKI Terminált Kőbánya-Kispestnek és az ott lakóknak. A várva várt létesítmény valóban egy nagy ajándék a környéknek.

Londoni pénzügyi elemzők szerint a brit háztartások gazdagabbak, mint valaha, ám a vagyoneloszlás szinte végletesen egyenlőtlen, ezért a vagyontömeg növekedése várhatóan nem gyakorol jelentősebb felhajtóerőt a fogyasztásra.
A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates.
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara.
Az Apple vezérigazgatója szerint globális kiterjedésű felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi médiafelületeket elöntő álhírek ellen.
Norvégia továbbra is a világ legtökéletesebb demokráciája, az Egyesült Államok azonban már nem tartozik a legdemokratikusabb országok csoportjába az EIU éves felmérése szerint.
Elindult a 2017-es SIHH konferencia, ahol idén is a legkomolyabb óragyártók rukkolnak elő új modelljeikkel. Folyamatosan frissülő cikkünkben beszámolunk a legérdekesebb bejelentésekről. 
Ronna Romney McDaniel személyében új elnököt választottak csütörtökön a Republiknus Párt élére. 
Átadták a forgalomnak a világ legmagasabb függőhídját a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban. Az 1341 méter hosszú Pejpancsiang-híd 565 méterrel magasodik az azonos nevű völgy fölé.
A korábbinál bizakodóbban ítélik meg cégük jövő évi kilátásait a brit vállalatvezetők, hosszabb távra előretekintve azonban kétharmaduk továbbra is borúlátó.
Érezted már magad királyi méltóságnak annak ellenére, hogy egy csepp királyi vér sem folyik az ereidben? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy bepillants ebbe a nem mindennapi felvidéki kastélyba, ami most új tulajdonosát keresi.
A francia tőzsdefelügyelet főtitkára szerint a brit EU-tagság megszűnése miatt több nemzetközi nagybank is vizsgálja annak lehetőségét, hogy egyes szolgáltatásait Londonból Párizsba telepítse át.
Dubai legújabb fejlesztése a  Rosemont Hotel & Residences, melynek legnagyobb különlegessége, hogy egy 6900 négyzetméternyi beltéri dzsungelt kap.
A Twilight sikere nyomán pillanatok alatt világsztár lett, sokan Hollywood új üdvöskéjét látták benne. Aztán szép lassan eltűnt, új filmjei sem váltották be a reményeket. Vajon mi történhetett? És van még s
A Tesla Motors megvásárolta a gyártásautomatizálási rendszerekre szakosodott német Grohmann Engineering vállalatot.
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.