Keresett kifejezés: ingatlan

2006-ban rekordáron kelt el, most ismét esélyes a címre
Ismét eladó a Paul Hogan által 2006-ban építtetett kastély.  A Byron öbölben, gyönyörű hegyek közt fekvő építményt Paul 8,1 millió dollárért adta el még abban az évben, de most ismét piacra került a jelenlegi tulajdonosai által. 

2.4 millió dolláros veszteséggel ad túl rajta
Lehet, hogy Rihanna sorra szerzi meg a zenei elismeréseket, de az ingatlanvásárlása óriási buktát hozott számára.

A műsorvezetőnő sosem lakott benne
A világ egyik legnépszerűbb televíziós személyiségének chicagói lakását havi tizenötezer dollárért lehet kibérelni. Oprah az "ingatlankiadás" mellett új műsorral is jelentkezik...

Dubai után Milánóra esett a divatguru választása
Giorgio Armani beváltja tavaly tett ígéretét és sorra nyitja meg szállodáit. A divatguru Dubai után  Milánót választotta.

Miénk lehet a lassan 100 éves palota
Eladó az 1920-as években, firenzei stílusban épült Lauriston Villa. 16 millió dollárt kérnek érte.

Elvont építészet a világ minden tájáról
Körbenéztünk és összegyűjtöttünk egy kisebb csokrot azokból az épületekből, amelyek ugyan nem a legismertebbek, de annál különlegesebbek.

240 millió dollárból hozták létre
Hosszú várakozás után megnyílt Észak-Afrika és a Közel-Kelet legnagyobb bevásárlóközpontja, a Morocco Mall.

Másfél millió dollárért hirdetik
Renée Zellweger eladja szeretett farmját, ahol az eddigi években kipihente Hollywood fáradalmait.

Belső medencével is rendelkezik az otthon
New York belvárosában ennyit kér a titokzatos tulajdonos az ingatlanért, ahol eddig világsztárok forgattak.

Sátorrá alakítható fotel egy végzős hallgatótól
Egyre nagyobb igény van a könnyen összeállítható és privát elvonulásra lehetőséget adó kis otthoni “sátrakra”.

Vidámság és összkomfort a tengerparton
Florida tömve van gyönyörű, vagy akár fura, és óriási luxusotthonokkal. A „furák” vonalát követi ez a tengerparti Siesta Key-en fekvő, Rubik-kockát idéző épület.  

Az arab befektetők nagyban gondolkoznak
Az arabok megirigyelték Las Vegas töretlen sikerét, ezért most Dubait kívánják felfejleszteni a világ legnagyobb szórakoztató központjává.

Az eredetileg tervezettnél olcsóbban tudta eladni a házat a popsztár
Chris Paul kosárlabda-játékos vette meg Avril Lavigne villáját. A 8 hálószobás otthonért 8,5 millió dollárt fizetett a Clippers játékosa.

Megannyi híres ember megfordult a kaliforniai villában
Áruba bocsájtották a kaliforniai Chatsworth-ben található Farralone fantázianevű birtokot.

Több mint 6 millió forint havonta
Christina Aguliera egykori házát most 29 ezer dolláros áron lehet kibérelni. Tavaly egy kozmetikai cég vezetője vásárolta meg, de mégsem költözött be.

Londoni pénzügyi elemzők szerint a brit háztartások gazdagabbak, mint valaha, ám a vagyoneloszlás szinte végletesen egyenlőtlen, ezért a vagyontömeg növekedése várhatóan nem gyakorol jelentősebb felhajtóerőt a fogyasztásra.
A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates.
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara.
Az Apple vezérigazgatója szerint globális kiterjedésű felvilágosító kampányt kell indítani a közösségi médiafelületeket elöntő álhírek ellen.
Norvégia továbbra is a világ legtökéletesebb demokráciája, az Egyesült Államok azonban már nem tartozik a legdemokratikusabb országok csoportjába az EIU éves felmérése szerint.
Elindult a 2017-es SIHH konferencia, ahol idén is a legkomolyabb óragyártók rukkolnak elő új modelljeikkel. Folyamatosan frissülő cikkünkben beszámolunk a legérdekesebb bejelentésekről. 
Ronna Romney McDaniel személyében új elnököt választottak csütörtökön a Republiknus Párt élére. 
Átadták a forgalomnak a világ legmagasabb függőhídját a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban. Az 1341 méter hosszú Pejpancsiang-híd 565 méterrel magasodik az azonos nevű völgy fölé.
A korábbinál bizakodóbban ítélik meg cégük jövő évi kilátásait a brit vállalatvezetők, hosszabb távra előretekintve azonban kétharmaduk továbbra is borúlátó.
Érezted már magad királyi méltóságnak annak ellenére, hogy egy csepp királyi vér sem folyik az ereidben? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy bepillants ebbe a nem mindennapi felvidéki kastélyba, ami most új tulajdonosát keresi.
A francia tőzsdefelügyelet főtitkára szerint a brit EU-tagság megszűnése miatt több nemzetközi nagybank is vizsgálja annak lehetőségét, hogy egyes szolgáltatásait Londonból Párizsba telepítse át.
Dubai legújabb fejlesztése a  Rosemont Hotel & Residences, melynek legnagyobb különlegessége, hogy egy 6900 négyzetméternyi beltéri dzsungelt kap.
A Twilight sikere nyomán pillanatok alatt világsztár lett, sokan Hollywood új üdvöskéjét látták benne. Aztán szép lassan eltűnt, új filmjei sem váltották be a reményeket. Vajon mi történhetett? És van még s
A Tesla Motors megvásárolta a gyártásautomatizálási rendszerekre szakosodott német Grohmann Engineering vállalatot.
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!

További cikkeink
Noha idehaza eléggé zavaros a filmszakma jelenlegi helyzete, átmeneti időszakot élünk, most - és a későbbiek folyamán is - több különböző érdekcsoport csap össze, de azért sikereket is el tudnak érni filmeseink, akár Cannes-ban is.
Ha valamin Mercedes-Benz logó virít – legyen az autó, motor vagy bármilyen közlekedési eszköz – egészen biztosak lehetünk benne, hogy magas minőséget képvisel.
Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.
Befejezték a világ legmagasabb Lego tornyának építését Brazíliában, megdöntve 25 centiméterrel a hat hónappal ezelőtti chile-i rekordot. Az új torony majdnem 32 méter magasra nyúlik az égbe.
A hetekben eladásra bocsátották Jacko egy pár kesztyűjét, valamint a Triumph túrnéjáról ismert kristályozott lovas sisakját is.