Miközben az ügyvédei harcolnak, hogy megmentsék omladozó pályafutását és sérült hírnevét, addig Alex Rodrigez saját házát készül felújítani. A botrányok övezte baseball sztár barátnőjével szerdán Miamiban meglátogattot egy építész irodát. A-Rod Ray Ban szemüvege mögött igen csak ráncolta a homlokát. Vajon ezt a körülötte zajló jogi csaták miatt teszi vagy azért, mert nem sikerült dűlőre jutni az építésszel?

Címkék:
Alex Rodrigez, Torrie Wilson, A-Rod, Baseball
sportarazzi, 2012-07-12 - 0 komment
baseball
Címkék:

A Los Angeles Angels baseballcsapat 31 éves dobójátékosa, C.J. Wilson Victoria's Secret modell Elsa Hoskkal népszerűsítette a márka baseball-kollekcióját tegnap Newport Beachen.

Címkék:

A New York Yankees baseballcsapat sztárja, Alex Rodriguez csak a legszebben tud nyilatkozni egykori barátnőjéről, a színésznő Cameron Diazról.
A páros 2010-ben kezdett el randizni egymással, és kapcsolatuk tavaly szeptemberben ért véget. Annak ellenére, hogy Rodriguez egy sor szőkeséggel (többek között Madonnával és Kate Hudsonnal is) járt korábban, elmondása szerint még mindig Diaz kisasszony a kedvence köztük. "Nem szeretek beszélni a kapcsolataimról, de el kell mondanom neked CD-ről (Cameron Diaz - szerk.), hogy talán ő az egyik legnagyszerűbb emberi lény, akivel valaha találkoztam, egy csodálatos fény. - mesélte el a The Insidernek Rodriguez. Továbbá az is kederült az interjúból, hogy a sportoló új bálvány a randevúzás terén az örök aggelgény George Clooney. "Azt hiszem az új hősöm George Clooney. Ő az új példaképem."
A-Rod a válása után kezdett el randizgatni a színésznő Kate Hudsonnal, majd Cameron Diaz karjaiban kötött ki. Jelenleg az Torrie Wilsonnal, a már visszavonult amerikai professzionális birkózónővel jár.

Kate Hudsonnal


Torrie Wilsonnal


Címkék:

A New England Patriots irányítója, Tom Brady és felesége, a szupermodell Gisele Bündchen tiszteletüket tették tegnap az egyik leghíresebb baseball pálya, a Fenway Park megnyitásának századik évfordulóján.

Címkék:
sportarazzi, 2012-04-21 - 0 komment

A New York Yankees baseballsztárja, Derek Jeter barátnője, a színésznő Minka Kellyvel történő szakítása után új otthont vásárolt magának New Yorkban. A Trump Torony 88. emeletén található, 18 millió dollát kóstáló, 5425 négyzetméteres, 4 hálószobás lakásból 360 fokos kilátás nyílik Manhttanre.

Nézzünk be Jeter otthonába:

Címkék:
sportarazzi, 2012-04-18 - 0 komment

Az amerikai baseball játékost, C.J. Wilsont sokan szeretik és sokan utálják a sportág berkein belül. Az tény, hogy nem egy unalmas figura. A Los Angeles Angels 31 éves kaliforniai dobójátékosa a keleti filozófia, a taoizmus gyakorlója, a közösségi oldalak nagy rajongója, hobbifotós, breaktáncos, saját autóverseny csapata és gyermek jótékonysági alapítványa van. Csapatának menedzsere szerint ő a világ legérdekesebb baseballjátékosa.


C.J. rendkívül pozitív személyiség, és a ?straight edge? filozófiát követve éli életét. (A mozgalom követői nem fogyasztanak alkoholt, nem dohányoznak, nem drogoznak, és az érzelem nélküli szexet is elutasítják.)

C.J. törzsére tetováltatta a ?Straight Edge?  feliratot, csuklójára pedig a PMA (Positive Mental Attitude) betűket

Tavaly nagy sikereket ért el akkori csapatával a Texas Rangers-szel, azonban a World Series döntőjét végül elvesztették.

Ennek ellenére C.J.-t beválasztották a 2011-es év All Star csapatába.  Ezt meg is ünnepelte haverjaival. Ők -látva a belinkelt videót- valószínűleg nem a ?straight edge? hívei. (Barátaival közös vicces videói amúgy nagy sikert arattak rajongói körében.)
C.J. arról is híres, hogy ő volt az első baseball játékos, aki regisztrált a Twitterre, amit a mai napig előszeretettel  használ is. A köztudottan nagy sorozatrajongó sportoló mikroblog szolgáltatáshoz való csatlakozásának egyik oka az volt, hogy így felvegye kedvenc tévészériájának, a Lostnak producereivel a kapcsolatot, és gratulálhasson nekik. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta jó barátságot ápol a sorozat készítőivel.

Egy vicces kis videó a Lost egyik producerével, Carlton Cuse-zal és C.J. Wilsonnal:

Wilson nem egyszer bajba is került a közösségi oldalai miatt. Legutóbb éppen pár hete, amikor Twitterén keresztül üzent egykori Texas Rangers-beli csapattársának, Mike Napolinak, amelyben megkérte, hogy vegye fel vele a kapcsolatot az új telefonszámán. Mint később kiderült, Wilson nem a saját, hanem Napoli telefonszámát osztotta meg a több mint 120.000 követőjével.

Állítólag ezzel csak visszavágott Napolinak egy korábbi sértő megjegyzéséért. A heccből nagy botrány lett. Mindenesetre C.J. csak egy kis tréfának titulálta tettét. Elmondása szerint jó viccnek tűnt, hogy az emberek felhívják Napolit, és mindegyikük C.J.-t keresi. Az egykori csapattárs azonban nem értékelte a dobójátékos humorát. ?Ha gondja van velem, akkor miért nem mondta meg szemtől szembe?? ? fakadt ki az újságíróknak Napoli.

C.J. Wilson és Mike Napoli - még a békésebb időkben

Wilson nem először dühítette magára csapattársait. 2008-ban Barack Obama megválasztása előtt egy interjújában arról beszélt, hogy frusztráló dolog, hogy a baseball játékosok többségét hidegen hagyja a politika és az amerikai elnökválasztás. ?Ennek két oka van. Az egyik az, hogy néhányan közülünk már az alapfokú oktatásból is kiestek. A másik, még fontosabb ok az, hogy a népességgel ellentétben a gazdasági hullámvölgyek nem hatnak a mi fizetésünkre. Ezért nem is érdekli őket a dolog.? Hogy mennyi az igazság ezekben a szavakban azt mindenki döntse el. A csapattársakat azonban állítólag feldühítették ezek a mondatok, mivel úgy gondolták, hogy C.J. tudatlannak és önzőnek állította be őket.

Az egykori csapattársak között

A játékos twittere szerint a baseball mellett szeret táncolni is. Egy vicces kis videóban be is mutatta mit tud:C.J. imádja az autósportokat is, sőt saját csapata is van a Formula Atlantic sorozatban.

Egy Forma 1-es Red Bull autóban


Tom Cruise társaságában egy autóversenyen

C.J. és saját csapata

A dobójátékos karitatív munkát is végez. C.J. 2006 karácsonya előtt Texas Rangers-beli csapattársaival ellátogatott egy gyerekkórházba, hogy ajándékokat vigyen az ott lakó kicsiknek. Ekkor ismerkedett meg az akkor 5 éves szöszke Micah Champagne-nal. A hemofíliás, Asperger-szindrómás kisfiú a sportolók látogatásának befejeztével odarohant Wilsonhoz, hogy egy öleléssel búcsúzzon el tőle. Micah szeretete úgy megérintette a dobó szívét, hogy onnantól fogva rendszeres látogatója volt a kórházban, majd később a kisfiú saját otthonában. ?Ő egy rendes srác? ? jellemezte a dobót Micah édesapja, Robert Champagne.

C.J. és Micah

A most 10 esztendős kisfiú adta a löketet ahhoz, hogy C.J. létrehozza saját alapítványát a beteg gyerekekért. Az alapítvány több mint 100.000 dollárt gyűjtött több texasi gyerekkórház számára, és rendszeresen szervez programokat a beteg apróságoknak.

C.J. a beteg gyerekekkel

Magánéletéről nem sokat tudni. A pletykák szerint egy darabig a Dél-Afrikai Sports Illustrated modell Dominique Piekkel járt, de ezt egyikük sem ismerte el hivatalosan.

Dominique a magazin bikinis különkiadásában


C.J. fotója a modellről tavalyi Dél-Afrikai kirándulásukról

C.J. szerint a világ legdögösebb nője a Real Madrid sztárjának, Cristiano Ronaldónak orosz szupermodell barátnője, Irina Shayk. ?Számomra ő az abszolút álomnő?- nyilatkozta a Sports Illustrated magazinnak a dobó.

Irina Shayk

Tekintettel arra, hogy a modell karrierje ennek a magazinnak a címlapfotójval indult igazán be, C.J.  a kijelentése akár felhívás is lehetne egy keringőre, C.J. azonban nem hiszi, hogy sikerrel járhatna Shayk kisasszonynál.

Nos, Irina igencsak szerencsés hölgy, két kiváló sportoló is rajong érte. Te kit választanál a helyében?

Címkék:

A New York Yankees baseballcsapat sztárjának, Alex Rodrigueznek kedvese, az egykori birkózónő Torrie Wilson szorított szombaton délután a Los Angeles Angels of Anaheim elleni mérkőzésen.

Rodriguez és Torrie Wilson január óta alkotnak egy párt. A baseball játékos előtt két évig a színésznő Cameron Diazzal járt, de egy rövid ideig Kate Hudsonnal is randizott.

Címkék:

Az amerikai profi baseball játékos C.J. Wilson megtekintette a Los Angeles Lakers és a Los Angeles Clippers közötti  kosármeccset a Staples Centerben.

Címkék:
« Első < Előző  1 Következő > Utolsó »
Facebook
sportarazzi@gmail.com
Címkefelhő
Család  Labdarúgás   Ryan Giggs  Fashion  London Fashion Week    WC-papír  Esküvő  Alex Gerrard  Mario Balotelli  Szerenád  Francesc Fabregas  Foci,  Fog  Jessica Ennis  Piqué  Adrian Sutil  Meglepetés  Rafael van der Vaart  Kosármeccs  Frank Lampard  Party  Párizs  David de Gea  Pénz  Christina de Pin  Labda  Steven Gerrard  Breitling  Victoria Beckham  Ben Amos  Nyereményjáték  Sara Carbonero  F1  Fernando Llorente  Futball  Focista  Baseball  Helen Flanagan  Sergio Agüero  Ferrarri  Buli  Malac  Alena Seredova  Ilary Blasi   Tom Cleverley  Barbados  New York  Ajándék  Sylvie van der Vaart