Felhasználónév
E-mail cím
Jelszó
Jelszó még egyszer
Mennyi 6 és 4 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!

Amennyiben ajánlón keresztül érkeztél, jelöld ki a megfelelő személyt!
Elfogadom a szabályzatot
A Trendmagazin.hu egy valódi, élettel teli közösség kialakítását tartja a legfontosabbnak, éppen ezért ügyelünk arra, hogy kultúrált, értelmes hozzászólások, viták alakuljanak ki oldalunkon. Aki ezzel nem tud azonosulni, a többség közösségi életét veszélyezteti, azt először figyelmeztetjük, aztán pedig kizárjuk. Nem tűrjük oldalunkon a sértő, kirekesztő, gyalázkodó, szélsőséges, rasszista véleményeket sem.

A Trendmagazin témáiból adódóan érinthet közéleti kérdéseket, társadalmi problémákat, éppen ezért szabályzatunk sem tiltja, hogy közösségünk tagjai politikáról, gazdasági ügyekről, vagy vallási kérdésekről vitatkozzanak, ám a magazin szerkesztősége nem kíván napi politikai ügyekben állást foglalni. Ezért adott ki Hennel Ádám, a Trendmagazin főszerkesztője egy nyilatkozatot, még a portál elindulása előtt. Ezek alapján fenntartjuk a jogot, hogy az általunk sértőnek, vagy nem megfelelőnek talált hozzászólásokat, megnyilvánulásokat moderáljuk.

Közösségünk tagjai kérésére a Trendmagazin.hu-n a regisztráció után minden felhasználó ellenőrizetlen, mindaddig amíg aktiválása meg nem történik. Az inaktív felhasználók is hozzászólhatnak, ám kommentjük csak késleltetve jelenik meg.