sportarazzi, 2012-07-04 - 0 komment

Az In Touch Weekly magazin értesülése szerint a New York Jets amerikai futballcsapatának irányítója, a 25 éves Mark Sanchez a Született feleségek 37 éves színésznőjével, Eva Longoriával jár.
A pár próbálta titokban tartani a kapcsolatot, Eva állítólag még egy szőke parókát is a fejére tett, amikor legutóbb együtt vacsorázott Sanchezzel. Az irányítót korábban a Sports Illustrated címlaplánnyal, Kate Uptonnal hozták össze a pletykalapok, a színésznő pedig nemrég szakított Edurardo Cruzzal.

Címkék:
« Első < Előző  1 Következő > Utolsó »
Facebook
sportarazzi@gmail.com
Címkefelhő
Szabadidő  Baba  Tv show  Ryan Giggs  Vakáció  Címke  Luxusautó  Dasha Kapustina  Sportarazzi  Interjú  Nyaralás  Nani  Martin Skrtel  Baseball  Wimbledon  Divat  F1  Raul Meireles  Robert Lewandowski  Haverok  Könyv  Terhesség  Adrian Sutil   Tom Cleverley  Szobor  Pastor Maldonado  Thierry Henry  Karácsony  Forma-1  Esküvő  Kiállítás  Tengerpart  Barátnő  Nemanja Vidic  Ben Foden  Háziállat  Tiger Woods  Fernando Llorente  Abbey Clancy  Alena Seredova  Diego Forlán  Gerard Piqué  Szurkolás  Motor  Foci  Ház  Beckham  London Fashion Week  Autogramm  Louis Vuitton