sportarazzi, 2012-07-04 - 0 komment

Az In Touch Weekly magazin értesülése szerint a New York Jets amerikai futballcsapatának irányítója, a 25 éves Mark Sanchez a Született feleségek 37 éves színésznőjével, Eva Longoriával jár.
A pár próbálta titokban tartani a kapcsolatot, Eva állítólag még egy szőke parókát is a fejére tett, amikor legutóbb együtt vacsorázott Sanchezzel. Az irányítót korábban a Sports Illustrated címlaplánnyal, Kate Uptonnal hozták össze a pletykalapok, a színésznő pedig nemrég szakított Edurardo Cruzzal.

Címkék:
« Első < Előző  1 Következő > Utolsó »
Facebook
sportarazzi@gmail.com
Címkefelhő
Nyaralás  Fernando Llorente  Andy Roddick  Bayern München  Fashion  Vásárlás  Foci,  Peter Crouch  Adidas   Tom Cleverley  Kampány  Federica Nargi  Milan   David Beckham  Fernando Torres  Párizs  Helen Flanagan  Louis Vuitton  Kosármeccs  Steven Gerrard  Cipő  Neymar  Prada  átváltozás  Fog  Shakira  Focista  Tetoválás  Emporio Armani  Yacht  Gyerek  Ajándék  Malac  Tengerpart  Ilary Blasi  Kismama  Olivier Giroud  Wayne Rooney  Parfüm  Nyereményjáték  Charles Puyol  Danielle O'Hara  Hajó  Ashley Young  Haverok  Jessica Michibata  Manchester United  David de Gea  Nani  New York