sportarazzi, 2012-05-18 - 0 komment

A Repsol Honda ausztrál versenyzője, a kétszeres MotoGp-világbajnok Casey Stoner felesége, Adriana kivitte februárban született kislányukat, Alessandrát a Francia Nagydíj csütörtöki szabadedzésére.

A 26 éves motoros a napokban valósággal sokkolta rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy az év végén szögre akasztja a sisakját, és visszavonul a versenyzéstől. "Sok - sok éven keresztül versenyeztem, és a családomat is hoztam magammal, akik rengeteg áldozatot hoztak azért, hogy én eljussak oda, ahol most vagyok. A spotban azonban rengeteg változás történt, nagyon kevés dolog marad olyan, mint amikor elkezdtem, és én egyre kevesebb örömöt találok ebben az egészben, holott a versenyzést még mindig imádom. Már nem vagyok olyan elszánt mint korábban, tehát most kell befejeznem a motorozást." - nyilatkozta a sajtónak Stoner. Az ausztrálok sztárja az utóbbi időben többször panaszkodott különböző fájdalmakra, de állítólag a családja hiánya is megviselte. Ugyanis felesége,  a felettébb bájos Adriana -aki az elmúlt évek alatt mindvégig mellette volt összes versenyén- nem tudja már kisbabájuk miatt elkísérni az összes nagydíjra.

Címkék:
« Első < Előző  1 Következő > Utolsó »
Facebook
sportarazzi@gmail.com
Címkefelhő
Lena Gercke  Táska  Anna Kournikova  Kampány  Sergio Sanchez  Helen Flanagan  Wayne Bridge  Christina de Pin  Andrei Arshavin  Könyv  Beckham  Robin van Persie  Vanessa Lorenzo  Marion Jollés  Tiger Woods  Piqué  Tom Cleverley  Interjú  Strand  Pastor Maldonado  Wayne Rooney  Szerenád  Fernando Alonso  Rafael Nadal  Felháborodás  Szobor  Ronaldo  Golf  Gerard Piqué  Sami Khedira  Adrian Sutil  Ruha  Fernando Llorente  Bernie Ecclestone  Jay Ruthland  Frank Lampard  Divat  A-Rod  Autogram  Una Healy  Szórakozás  Buli  Rolex  Baba  Mario Suárez  Starity David Beckha  Gyerek  David de Gea  Coleen Rooney  Antonella Roccuzzo