sportarazzi, 2012-05-18 - 0 komment

A Repsol Honda ausztrál versenyzője, a kétszeres MotoGp-világbajnok Casey Stoner felesége, Adriana kivitte februárban született kislányukat, Alessandrát a Francia Nagydíj csütörtöki szabadedzésére.

A 26 éves motoros a napokban valósággal sokkolta rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy az év végén szögre akasztja a sisakját, és visszavonul a versenyzéstől. "Sok - sok éven keresztül versenyeztem, és a családomat is hoztam magammal, akik rengeteg áldozatot hoztak azért, hogy én eljussak oda, ahol most vagyok. A spotban azonban rengeteg változás történt, nagyon kevés dolog marad olyan, mint amikor elkezdtem, és én egyre kevesebb örömöt találok ebben az egészben, holott a versenyzést még mindig imádom. Már nem vagyok olyan elszánt mint korábban, tehát most kell befejeznem a motorozást." - nyilatkozta a sajtónak Stoner. Az ausztrálok sztárja az utóbbi időben többször panaszkodott különböző fájdalmakra, de állítólag a családja hiánya is megviselte. Ugyanis felesége,  a felettébb bájos Adriana -aki az elmúlt évek alatt mindvégig mellette volt összes versenyén- nem tudja már kisbabájuk miatt elkísérni az összes nagydíjra.

Címkék:
« Első < Előző  1 Következő > Utolsó »
Facebook
sportarazzi@gmail.com
Címkefelhő
Iker Casillas  Fotózás  Haj  Chris Smalling  Romain Grosjean  Alena Seredova  Épületek  Yacht  Antonio Cassano  Modell  Peter Crouch  Pihenés  Malena Costa  Juan Mata  Barbados  Torrie Wilson  Milan  Szórakozás  Breitling  Xabi Alonso  Kampány  OctoberFest  Szobor  Rafael van der Vaart  Kevin-Prince Boateng  Buli  Stephan El Shaarawy  Baba  Adrian Sutil  Alexander Büttner  Divat  Esküvő  Gabriela Tárkányi   Család  Miami  Fernando Alonso  Abbey Crouch  Izmos test  Lindsey Vonn  Alex Gerrard  Hódítás  Fernando Llorente  Luca Toni  Szerenád  Ben Foden  Barátnő  Mario Balotelli  Real Madrid  Louis Vuitton  Mesut Özil