sportarazzi, 2012-05-18 - 0 komment

A Repsol Honda ausztrál versenyzője, a kétszeres MotoGp-világbajnok Casey Stoner felesége, Adriana kivitte februárban született kislányukat, Alessandrát a Francia Nagydíj csütörtöki szabadedzésére.

A 26 éves motoros a napokban valósággal sokkolta rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy az év végén szögre akasztja a sisakját, és visszavonul a versenyzéstől. "Sok - sok éven keresztül versenyeztem, és a családomat is hoztam magammal, akik rengeteg áldozatot hoztak azért, hogy én eljussak oda, ahol most vagyok. A spotban azonban rengeteg változás történt, nagyon kevés dolog marad olyan, mint amikor elkezdtem, és én egyre kevesebb örömöt találok ebben az egészben, holott a versenyzést még mindig imádom. Már nem vagyok olyan elszánt mint korábban, tehát most kell befejeznem a motorozást." - nyilatkozta a sajtónak Stoner. Az ausztrálok sztárja az utóbbi időben többször panaszkodott különböző fájdalmakra, de állítólag a családja hiánya is megviselte. Ugyanis felesége,  a felettébb bájos Adriana -aki az elmúlt évek alatt mindvégig mellette volt összes versenyén- nem tudja már kisbabájuk miatt elkísérni az összes nagydíjra.

Címkék:
« Első < Előző  1 Következő > Utolsó »
Facebook
sportarazzi@gmail.com
Címkefelhő
Thiago Messi  Forma-1  Romain Grosjean  Fernando Alonso  Nyaralás  Háziállat  Malac  Rolex  Dolce Gabbana  Labdarúgás   Nyereményjáték  Antonio Cassano  Iker Casillas  WC-papír  Diego Forlán    Rafael Nadal  Wimbledon  Hajó  Milan  Gisele Bündchen  Amerikai futball  Breitling  Une Healy  Vanessa Lorenzo  Jessica Ennis  Ház  Ruha  Piqué  Alessandro Del Piero  Jamie O'Hara  Porsche Panamera  Luxusautó  Paparazzi  Gisele Bündcen  Novak Djokovic  Feliciano Lopez  Ajándék  Abbey Crouch  átváltozás  Táska  Bernie Ecclestone  Tv show  Coleen Rooney  Fish and Chips  Alex Rodrigez  Manchester United  Michael Carrick  Sami Khedira  Futball