eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Csíkos Tommy Hilfiger ing

Ha beszereztünk egy kényelmes mokaszint és fehér nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk. A nyári melegben sokkal jobb választás egy ilyen lezserebb anyagú modell, mint a tanácsadóban már korábban többször bemutatott luxuskategóriás márkák elegánsabb termékei. Ezekben a hónapokban a sima fehér szín mellett a kék, barna és ezeknek árnyalatai remekül használhatók, így ez a fehér/piros csíkos, normál szabású Hilfiger ing is.

18.900 HUF (-37% sale)
Cápagalléros Just Cavalli ing

Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető, öltönytől kezdve a lezserebb farmeres változatig.

96 EUR
Halszálkamintás Thomas Pink ing

Van két olyan márka, mely szerintem a legjobb minőségben, a leginnovatívabb módon készít elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink. Ezen ingek az abszolút luxuskategóriát képviselik, ahogy az itt látható "Prestige" kollekció egyik halszálkamintás, vastag szövésű, mandzsettás modellje is. Igaz, hogy egy magas árú ingről beszélünk, de meg kell érteni, hogy ebben a kategóriában hasonló minőséget csak drágábban vásárolhatunk.

46.618 HUF
Versace ingek félár alatt

A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól. A méltán híres olasz brand az elegáns férfiruhákban mindig is erős volt, ezek az ingek is nagyszerűek. Különösen az egyszínű vagy a csíkos feketét ajánlom, de ilyen akciónál nem árt sietni...

28.900 HUF (-54% sale)
Modern Ungaro Homme ing

Remek döntés volt a YOOX részéről, hogy az Emanuel Ungaro által alapított Ungaro Homme márkát is elérhetővé tette a kínálatában. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a néhány napja elérhető, 2012 spring/summer kollekciók egyik legszebb ingjét mutatom be számotokra. A nyomott szövéssel készült, metálkék inget a fehér gallér és a gombok, valamint a vállrész mentén végigfutó fehér varrás teszik igazán érdekessé. Nyáron fehér nadrággal, bármikor máskor pedig elegáns farmerrel és fekete alkalmi cipővel ajánlom. Ilyen nem fog szembejönni az utcán.

120 EUR
Boss Black csíkos ing

A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is. Szürke/kék csíkok, a német márkától megszokott karcsúsított kialakítás és remek anyagminőség jellemzi ezt az inget, amit nagyon jól használhatunk egész évben, most télen pedig különösen ajánlott, hiszen remekül passzolhat a sötétebb darabokból álló ruhatárunkhoz.

24.060 HUF (-33% sale)
Dockers kockás ing

A Dockers sem túl ismert brand hazánkban, pedig a tengeren túl nagy népszerűségnek örvend. A Levi Strauss & Co tulajdonában álló márkát előszeretettel hordják olyan sztárok is, mint Kristen Stewart vagy Robert Pattinson. Mi a Dockers fő üzenete? Öltözz kényelmesen, lazán és használd a földszíneket! Aki ezzel a szemlélettel tud azonosulni, annak kiváló választás lesz az itt látható, narancs/kék kockás ing is, aminek ujjait nem csupán felgyűrhetjük, de be is gombolhatjuk, ezzel is mutatva önfeledt lazaságunkat. Kék farmerrel és barna cipővel az igazi.

10.500 HUF (-34% sale)
Thomas Pink csíkos ing

A Thomas Pink ugyan hazánkban nem ismert, de bátran állíthatom hogy az egyik legminőségibb márka az ingek gyártásában. Az itt látható modell a "Slim Fit" családba tartozik, itt ugyanis ez a név nem csupán arra utal, hogy karcsúsított a szabásvonal, hanem ezzel jelzik a készítők a második kategóriába való besorolást. Ugyanis az első kategória a TP-nél a "Prestige" kollekció, ami a hagyományos szabást, a több rétegű, szövött anyagot és a névből is kitalálható alkalmi megjelenést jelenti. Ez a vastagon kék-fehér csíkos ing pedig valahol a kettő között helyezhető el. Nagyon elegáns, de már nem alkalmi, mandzsettás de mégsem viselhető nyakkendővel... Viszont egy elegáns farmerrel és egy fényes bőrcipővel, akár egy sportzakóval nagyon jó választás lehet - már csak a bevágott cápagallér miatt is!

37.816 HUF
Gyémántmintás Dolce&Gabbana ing

"A fekete mindig menő" - nem csak órákra igaz ez az állítás, hanem ingekre is. Talán ez az a szín, amitől már önmagában is elegánsak lesznek a férfiak, ám sokan mégs ódzkodnak tőle. Igen, mindannyian találkoztunk már olyan fekete ruhákkal, amikre minden rátapadt és ettől kezelhetetlenné váltak. Nos, a Dolce&Gabbanában bízhatunk, hiszen olyan anyagokat és szövésmintát használnak, amik csökkentik a különféle szöszök rátapadását a ruhára. Ez a gyémántmintás modell a márka exkluzív "Martini" vonalának a terméke, ami ugyan eléggé borsos áron vásárolható meg, de akinek ilyen ing kell, annak ez lesz az utolsó szempont.

65.411 HUF
Virágmintás Robert Graham ing

A Robert Graham az ingek királya - legalábbis szerintem. Az igencsak merész újításokkal előrukkoló divatcég kifejezetten ingekre specializálódott. Termékei a legmagasabb minőséget képviselik, és tökéletesen megfelelnek az aktuális kor stílusának. A szolidan virágmintás, szövött anyag és a kontrasztos gallér rendkívül feltűnővé teszi az inget, amit kifejezetten elegáns ruhákhoz ajánlok.

39.452 HUF

Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
6 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
6 éve
- 10 hozzászólás