eddig hozzászólás érkezett
Stewmagazin
Menő cuccok férfiaknak
A vásárlási tanácsadó
Alkalmi Roberto Cavalli nadrág

Ezt az elegáns nadrágot a különleges alkalmak megkoronázására találták ki. Amikor jön a nyár és el kell menned egy exkluzív rendezvényre, ahová a forróság miatt csupán egy inget veszel fel, akkor bizony rendkívül jól fog jönni egy lenvászon és selyem keverékéből, jacquard szövéssel megalkotott nadrág. Míg mindenki fekete gyapjúnadrágokban fog szenvedni, addig Te röpke divatbemutatót tarthatsz ebben az éjkék alapon hullámos mintájú Cavalli modellben.

490 EUR
Dolce&Gabbana kék farmer

A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában. Ezt a kék egyenes szárú farmert inghez, zakóhoz, elegáns bőrcipőhöz is nyugodtan felvehetjük, hátul pedig a jól ismert márkalogó fog minden mögöttünk haladót emlékeztetni arra, hogy ez bizony egy márkás ruhadarab. A Dolce&Gabbana híres a jó minőségű farmernadrágairól, így ha beruházunk egy ilyenbe, akkor az garantáltan jó ár/érték arányt fog jelenteni számunkra, a szuper megjelenésről már nem is beszélve!

Tommy Hilfiger 'Ryder F09' farmer

A Tommy Hilfiger ezen farmere tökéletes választás a hétköznapokra. Sötétkék színe miatt szinte mindenhez viselhető, legyen az pulóver, póló vagy éppen ing. Különösen nagy előny, hogy a Dress for Less rendszerint nagyon széles méretskálát rendel be, így komoly esély van rá, hogy a nekünk megfelelő méretre le tudunk csapni.

15.900 HUF (-39% sale)

Évek óta figyelemmel kísérem és ismerem a nagy divatházak kollekcióit. Pontosan tudom, hogy mikor mit érdemes viselni, hogy éppen mi számít trendinek. Amikor már a sokadik ismerősömnek adtam öltözködési tanácsot, vagy mentem el velük vásárolni, akkor értettem meg igazán, hogy az emberek számára mennyire fontos a divat, a jó megjelenés, csak nem mindenkinek van stílusa, érzéke, vagy éppen ideje a megfelelő ruhadarabok kiválasztására. Kínálat van bőven, talán éppen a túl sok bolt, webshop és divatmárka az oka annak, hogy sokan nem találják meg maguknak az aktuális szezon legszebb, legjobb árértékű darabjait. Nos, én ebben próbálok segíteni.

 
Hennel Ádám


KÖSZÖNTŐ 
Köszöntünk mindenkit az ország első kifejezetten férfiaknak szánt vásárlási tanácsadó oldalán! Garantáljuk, hogy az adott szezon legérdekesebb, legszebb ruháiról senki sem fog lemaradni! 

Az itt látható termékek a világ legexkluzívabb internetes áruházainak aktuális kollekcióiból való szemle. Célunk, hogy még közelebb hozzuk a luxustermékeket és az erre érdeklődő vásárlókat.

A tanácsadó rovat folyamatosan bővül, ahogy érkeznek az újabb és újabb kollekciók a webáruházakba.

VÁSÁRLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS 
Mivel az itt látható ruhák mind külföldi webshopokban találhatók, ezért fontos tudni, hogy az itt szereplő árakra milyen egyéb költségeket terhel rá az adott üzlet.

Az európai oldalak (D&G Online Store, Yoox, Thecorner) a szállítási költségen kívül mást nem számítanak fel a rendelésekre, azonban az Egyesült Államokban található boltok, mint a Nordstrom, Saks Fifht Avenue és a Neiman Marcus még vámköltséget is felszámít minden rendelés után. 

Elérhetőségek
Központi cím
szerkesztoseg@trendmagazin.hu
Személyi kapcsolattartó
Szabó Adrienn
adri_shocky@msn.com

Sikerekben gazdag új évet kívánok! Remélem mindannyiótok számára olyan jól indult a 2013, mint nekünk!
HÁ,
6 éve
- 93 hozzászólás
Obama kicsivel ugyan, de győzött. Nagyon sajnálom, rettentően nehéz négy év vár Amerikára.
HÁ,
6 éve
- 10 hozzászólás