Trendmagazin

100 példányban jön az Hublot Skull Bang

Fekete színnel és koponyával hódít az új modell

2012.05.14 | Váradi Zoltán

Az Hublot az utóbbi idők számos színes, feltűnő órája után most egy új, sokkal visszafogottabb modellt mutatott be. A márka a Big Bang kollekció elindítása utáni első két évben nagyon óvatosan bánt a színekkel, legtöbb órája a fekete és a szürke színt használta, gondoljunk csak az Ice Bangre, vagy a Black Magic-re. A vadiúj Skull Bang pont ezt az érzést hozza vissza az Hublot rajongóknak.


Az óra tokja teljes egészében fekete kerámiából készült, amit a készítők egy nem mindennapi számlappal egészítettek ki, ahol a mutatókon és a dátumablakon kívül nincsen semmi más, csupán egy hatalmas koponya figyel ránk. A 45mm-es átmérőjű órához a készítők egy új, más modelleken eddig még nem szereplő kaucsukra varrt bőrszíjat párosítottak, így a Skull Bang egy nagyon egyedi, de mégis elegáns óraként mutatkozik be.

Laurent Picciotto és az Hublot Skull Bang

A 100 darabos limitációban megjelenő modellt a cég kifejezetten Laurent Picciotto üzletember tiszteletére hozta létre, aki először állt ki az Hublot mellett, mikor 2007-ben megnyitotta a világ első Hublot butikját Párizsban.